Eltűnt kutya? Még milyen lépést tehetek azért, hogy előkerüljön?
Zárt kertből kedd reggelre eltűnt az egyik kutyám. A másik teljes épségben megvan, a kerítés szökésbiztos, illetve soha nem szökött még el, sehol nincs megbontva sem. A belvárosból tűnt el, de senki nem látta sehol sem koborolni, szóval van egy olyan gyanúm, hogy ellopták.
Állatorvosnál bejelentettem, átírták a chipjét, az összes környékbeli szervezetnek szóltam, hirdettem az összes helyi csoportban facebookon, kiplakatoltuk a környéket, senki nem látta sehol.
Nyomravezetői díjat is felajánlottam.
sajnálom.
mi anno a helyi rádióban is bemondattuk (mondjuk kvázi azonnal, hogy észleltük), és végül így került meg.
egyébként milyen fajta kutyus, és melyik városból?
Köszönöm! Rádióval próbáltam felvenni a kapcsolatot, de nem válaszoltak egyik emailemre sem.
Igen, putrisabb környéken is kiplakatoltuk, kiemelve nagy betűkkel, hogy nyomravezetői díjban részesül a megtaláló.
Felnőtt kutya, de kisebb jóval, mint a standard, rendszeresen kölyöknek nézik séta közben, talán emiatt is vihette el valaki. Fajtajellegű.
Fajtamentéseknek nagyon szépen írtam, hogy osszák meg, de válaszra sem méltattak.
Jofogast, illetve Facebookos kutyás csoportokat figyelem.
Rendőrség nem tudom foglalkozik -e ilyennel, de megpróbálom.
Egyébként itt a poszt, hátha olvassa környékbeli kutyás:
Írtak már mindent, ha van a szomszédnak kamerája nézzétek meg a felvételt.
Bízom benne, hogy meg lesz!
Hivatalosan szomszed kameraja nem nezhet a kerdezoekhez, de az utcara se, csak a sajat kapujukra, telkukre. Persze meg lehet kerdezni, hatha latszik valami rajta, ha van.
Viszont ha lenne terfigyelo, az meg jobb lenne, de ahhoz meg csak rendorseg fer hozza. Elmeletileg kene foglalkozniuk ilyen uggyel is, gyakorlatilag nyilvan ki tudja. De en megprobalnam azert ezt is.
Nagyon drukkolok, szegeny kutyus :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!