Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Budapest VI. kerület?

Budapest VI. kerület?

Figyelt kérdés
Lakik itt vki, vagy 7.-ben akinek játékos kutyusa van, és engedi is játszani? Sajnos csak agresszív kutyákkal találkozunk, amelyik meg nem az, vagy öreg, vagy sznob majom gazdája van és még elhúzza az én kutyámtól az övét:S le vagyok döbbenve, h ennyire nem akarják h kicsit is jól érezze magát a kutyájuk:S :S
2010. okt. 12. 17:42
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

türelmes leszek, hátha akad majd vki..

most volt egy csaj, kan kutyusa volt, és megállt és várta h na játszanak vagy mi lesz, úgy örültem , erre a kutyusok megszaglászták egymást és ennyi:DD

én általában úgy indulok el kutyát sétáltatni, h ráérek. szóval nem rohanok sehova, miatta vagyok ott ahol, és ha oda akar menni vkihez, hát menjen ha jónak látom és a másik fél is..közömbösségre nevelni..még mindig itt van a fejemben ez a mondat..hova tart a világ. a gyerekedet meg úgy fogod nevelni, h ne szóljon a többi gyerekhez??

2010. okt. 12. 20:07
 22/29 A kérdező kommentje:

az meg ne fájjon senkinek, h elkényeztetem-e a kutyámat!

még jó, h elkényeztetem!

amikor sok év után lehetett egy kutyusom, átgondoltam és nyilván úgy vállaltam h tudtam mindent meg fogok adni neki mind szeretet, mind egészség terén(orvos,tápok stb) mindent.

családtag és barát. ő a mindenem. de gondolom neked a kutya csak egy kutya.

2010. okt. 12. 20:13
 23/29 anonim ***** válasza:

Itt nem is fogsz találni a kutyusodnak játszótársat.

Menj sokat kirándulni, de a kutyasuli is jó, vagy agility.

Sok lehetőség van, hogy játszótársat találjon.

2010. okt. 12. 20:26
 24/29 A kérdező kommentje:

jó csak így h nem ismerem a várost kicsit nehéz:S barátoktól távol meg családtól.

na mentem. azért köszi a válaszokat. leg. tudom h ezt is megpróbáltam.

7végén sztem megyünk haza szüleimhez, ott legalább tud majd játszani.

2010. okt. 12. 20:42
 25/29 anonim ***** válasza:

A közelben lakom és kistestű kutyám van. Most épp műtét után, úgyhogy 10 napig sajnos csak rövid séta (varratszedésig) - ma még örülök, ha lábra tud állni.

Viszont nem értek egyet a kutya elkényeztetésével. A kutya akkor érzi biztonságban magát, ha van felette egy falkavezér. Aki következetes, kijelöli a határokat. Ha ez nem így történik, a kutya magán érzi a falkavezérség felelősségét, így rögtön szorongani kezd.

A kutyád érdekében kezdd el nevelni és tényleg ne a tekintete döntsön! Pont hogy szorongó és boldogtalan lesz, ha bármikor bármit megtehet, illetve ha ő irányít téged.

A fent említett kutya is azért került hozzám, mert rombolt az előző gazdájánál és elkönyvelték "rossz kutyának", "pedig annyit babusgattuk".

Egy hét alatt szobatiszta lett és semmit se bánt a lakásban.

Engedély nélkül pedig azért se engedd oda másik kutyához (mármint tőled kapjon engedélyt), mert vagy megtépheti egy agresszív kutya, vagy egyszer póráz nélkül elindul egy kutya felé és közben jön az autó...

2010. okt. 12. 21:14
 26/29 A kérdező kommentje:

mint mondtam, nem hordom póráz nélkül.

nem tudom milyen jogon analizáltok engem, vagy h jöttök ahhoz , h elemezgessétek a nevelésemet.

attól még én vok a falkavezér, h elkényeztetem.

nagyon engedelmes kutya, rengeteg parancsot tud és tisztel.

egyébként is úgy nevelem ahogy akarom. az én kutyám nem szorong, nem szed szét semmit.

rengeteget olvastam a nevelésről, nincs szükségem prédikációra.

de köszi az ismételten nem ide illő választ.

2010. okt. 13. 08:04
 27/29 A kérdező kommentje:

jaj és az én kutyám nem rossz, igen engedelmes kutya!!

felháborító, h ismeretlenül olyan egyénekhez hasonlítasz, akik majomszeretettel nevelnek egy kutyát határok és szabályok nélkül!

2010. okt. 13. 08:06
 28/29 anonim ***** válasza:

Nem hasonlítottalak, segítő szándékkal írtam, illetve utaltam volna arra, hogy a kutya gyógyulása után én szívesen barátkoztatnám a két blökit. Elnézést, ha neked ez kioktatásként jött le, nem annak szántam. Gondoltam, ha van valami, amit új infó, az jól jön, amit meg már tudsz, ott továbblapozol.

Egy dologra nem számítottam, hogy ilyen támadó stílusban reagálsz. Sajnálom, mert segíteni és barátkoztatni szerettem volna.

2010. okt. 13. 09:24
 29/29 A kérdező kommentje:

támadó voltam, mert itt is mindenki az velem..

én is sajnálom.

2010. okt. 13. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!