Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Budapest VI. kerület?

Budapest VI. kerület?

Figyelt kérdés
Lakik itt vki, vagy 7.-ben akinek játékos kutyusa van, és engedi is játszani? Sajnos csak agresszív kutyákkal találkozunk, amelyik meg nem az, vagy öreg, vagy sznob majom gazdája van és még elhúzza az én kutyámtól az övét:S le vagyok döbbenve, h ennyire nem akarják h kicsit is jól érezze magát a kutyájuk:S :S
2010. okt. 12. 17:42
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

már most is van pár olyan, csak megáll kicsit a gazdi, ok "játszanak" picit és mondja h na ők mennek:(nekem meg a szívem hasad meg, mert olyan szomorú tud lenni a kutyám.

van h leül a betonra, és úgy néz h mikor jön esetleg egy kutyus.

a klauzál tér környékén ma voltam, hát térképpel biztosan eljutnék oda. de kutyafuttatót nem láttam, csak egy icipici területet.

de köszönöm a linket!

2010. okt. 12. 19:49
 12/29 A kérdező kommentje:
ú a link alapján pont a Podmaniczky u. mondtam.. 2x5 méter és kakis kavicsos rész:S
2010. okt. 12. 19:50
 13/29 A kérdező kommentje:
ez a klauzál teres jónak tűnik:) már csak egy kutyatárs kell, amit eddig is kerestem. csak gondoltam ha már van internet a mai világban..hátha összejön vmi:(
2010. okt. 12. 19:52
 14/29 anonim ***** válasza:
Bocs de az én kutyáim pl nem akarnak odamenni senkihez mert meg vannak nevelve, közömbösek. Én arról (és a többi kutyás) nem tehetek hogy te nem tudsz kutyafuttatóra vagy iskolába menni, mi oda járunk vele játszani és séta közben nem szeretünk barátkozni, és NEM azért mert agresszívek a kutyáim hanem mert mi ilyenkor együtt akarunk lenni négyesben plusz gyakorolni egy tágas réten úgy pedig nem lehet ha valaki ott van és játszani akar (bárki odamehet rétre felőlem csak ne hozza játszani). Plusz nálunk van a táskám, tömve kajával, a kutyáimnek meg fejlett őrző hajlama van úgyhogy olyankor kevésbé sem a kedves barátok érdeklik hanem a kaja és a feladat... Úgyhogy közlöm: senkinek sem kötelessége társaságot biztosítani a kutyádnak de ettől még neked nincs jogod leszólni...
2010. okt. 12. 19:56
 15/29 anonim ***** válasza:
A tiedből meg az elkényeztetett fajta lesz mert még annak sem tudsz ellenállni ha szomorúan néz... -.-" Attól mert egy gazda nem akar barátkozni, nem ér rá, menne másfele még nem lesz rossz. Én is ilyen vagyok, nem azért megyek ki hogy barátkozzak és csak teher ha valaki odajön.
2010. okt. 12. 19:58
 16/29 anonim ***** válasza:

Csak ismételni tudom, várd ki és legyél türelmes.

Biztosan akad hozzád hasonló gazdi és a kutyádnak megfelelő játszótárs.

Csak, mint mindenhez, ehhez is idő és fáradság és munka kell.

A netes ismeretségek mindig veszélyesebbek, élőben sokkal inkább ki tudod választani a megfelelő kutyás társaságot.

Csak adj időt rá!

2010. okt. 12. 19:59
 17/29 A kérdező kommentje:

ez ismételten nem tartozik a válaszhoz.nem mondtam h ti tehettek arról h nem járunk ilyen helyekre. egyébként sem tudom hol vannak még, mint írtam most költöztünk ide.

mi az h nem tudok ellenállni h szomorúan néz?

mert mit csinálok?

sajnálom! még jó h sajnálom! laktam már nem 1 városban, de még ilyet sehol nem láttam, ennyi. ha a 2 kutyus oda akart menni egymáshoz, odaengedtük..és ez nem nevelés kérdése.

de a legtöbb kutyát itt már messziről lefogják h ne akarjon nekimenni az enyémnek..de jah..tuti én vok a sz*r..

milyen ostobák vtok.

2010. okt. 12. 20:01
 18/29 anonim ***** válasza:

Egyébként a séta a kutya számára is új inger és a jól szocializált eb tud ismerkedni új kutyákkal.

Az előttem szólóknak csak félig van igaza.

A kutya kutya is, nem csak az ember társa, kutya társaságra is szüksége van, megfelelő körülmények között.

Néhány perces összeszaglásás és néhány egymáshoz intézett mondat még nem a világ.

Én is táskával megyek kutyázni (ugye oltási könyv, tisztasági lapát, zacsik, meg igazolvány) mégis megoldom, hogy a kutyák tudjanak köszönni egymásnak.

Mert létezik kutyaillem is...

2010. okt. 12. 20:02
 19/29 A kérdező kommentje:

Sztem pedig elég borzalmas dolog, h olyanra neveled a kutyát, h legyen közömbös a többi kutyához.

te meg legyél közömbös az emberekhez, bár ahogy elnézem..ez inkább negatívabb irányban indult el nálad..

2010. okt. 12. 20:03
 20/29 A kérdező kommentje:

azt pedig nem mondtam h velem kell barátkozni!

nem társat keresek és nem is barátokat.

csak egy kedves játszópajtit a kutyámnak..bár már feladtam ahogy elnézem a társaságot..

2010. okt. 12. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!