Budapest VI. kerület?
már most is van pár olyan, csak megáll kicsit a gazdi, ok "játszanak" picit és mondja h na ők mennek:(nekem meg a szívem hasad meg, mert olyan szomorú tud lenni a kutyám.
van h leül a betonra, és úgy néz h mikor jön esetleg egy kutyus.
a klauzál tér környékén ma voltam, hát térképpel biztosan eljutnék oda. de kutyafuttatót nem láttam, csak egy icipici területet.
de köszönöm a linket!
Csak ismételni tudom, várd ki és legyél türelmes.
Biztosan akad hozzád hasonló gazdi és a kutyádnak megfelelő játszótárs.
Csak, mint mindenhez, ehhez is idő és fáradság és munka kell.
A netes ismeretségek mindig veszélyesebbek, élőben sokkal inkább ki tudod választani a megfelelő kutyás társaságot.
Csak adj időt rá!
ez ismételten nem tartozik a válaszhoz.nem mondtam h ti tehettek arról h nem járunk ilyen helyekre. egyébként sem tudom hol vannak még, mint írtam most költöztünk ide.
mi az h nem tudok ellenállni h szomorúan néz?
mert mit csinálok?
sajnálom! még jó h sajnálom! laktam már nem 1 városban, de még ilyet sehol nem láttam, ennyi. ha a 2 kutyus oda akart menni egymáshoz, odaengedtük..és ez nem nevelés kérdése.
de a legtöbb kutyát itt már messziről lefogják h ne akarjon nekimenni az enyémnek..de jah..tuti én vok a sz*r..
milyen ostobák vtok.
Egyébként a séta a kutya számára is új inger és a jól szocializált eb tud ismerkedni új kutyákkal.
Az előttem szólóknak csak félig van igaza.
A kutya kutya is, nem csak az ember társa, kutya társaságra is szüksége van, megfelelő körülmények között.
Néhány perces összeszaglásás és néhány egymáshoz intézett mondat még nem a világ.
Én is táskával megyek kutyázni (ugye oltási könyv, tisztasági lapát, zacsik, meg igazolvány) mégis megoldom, hogy a kutyák tudjanak köszönni egymásnak.
Mert létezik kutyaillem is...
Sztem pedig elég borzalmas dolog, h olyanra neveled a kutyát, h legyen közömbös a többi kutyához.
te meg legyél közömbös az emberekhez, bár ahogy elnézem..ez inkább negatívabb irányban indult el nálad..
azt pedig nem mondtam h velem kell barátkozni!
nem társat keresek és nem is barátokat.
csak egy kedves játszópajtit a kutyámnak..bár már feladtam ahogy elnézem a társaságot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!