Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 2 kutya összeszoktatása...

2 kutya összeszoktatása hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

A sztori röviden annyi,hogy 2 és fél éve már nem szüleimmel éltem, de a kutyusom otthon maradt mindig jártam haza látogatóba.

A házasságuk sajnos megromlott és így válás lesz.

A kutyusomat el kellett hozzam ide ahol élek amivel nem is lenne baj csak idő közbe 1 éve páromnak lett egy kutyusa ő félénk 2 éves fogadott kutyus.

Az enyém 8 éves és ő dominánsabb.(nekünk 3 kutyusunk volt sosem volt egyke kutya amúgy)

Már 2 hete itt van az enyém is járunk sétálni velük nagyjából már egymás mellett is mennek ami jót jelent ,de még haverkodni nem akarnak. (Mind a 2 nőstény)

Volt 1 próba az egyik közeli parkolóban pórázon hagytuk ,hogy megszimatolják egymást semmi sem volt morgás vagy vicsorgás az idősebb mégis bemozdult a fiatalabbra.(nem lett baj belőle)

Így folytatjuk jelenleg is a sétákat ,de érdekelne mások véleménya rosszul csinálunk valamit?

Tippeket szivesen fogadok sőt kérlek írjatok mert nem a legjobb így.

(külön vannak tartva nem találkoznak az udvaron sem a házban nehogy baj legyen)

2023. jún. 21. 15:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A vizslát 100 meg egy dolog miatt támadhatta meg (pl mert védte a területét), én abbol nem következtetnék semmire. Hidd el, ha verekedni akart volna, azt megoldja összeszagolás közben is
2023. jún. 22. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!