Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Két kan kutya összeszokik??

Két kan kutya összeszokik??

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy olyan problémám, hogy elhoztam egy border collie kutyát az én tacskóm mellé. A tacskóm már 3 éve itt van velem, kinti benti tartással, nincs szocializálódva, nagyon ritkán találkozik kutyával. Na és most hoztam mellé egy másik kutyust aki már 5 hónapos (ennyi idősen került ide) és az a helyzet hogy nem nagyon jönnek ki egymással, a tacskóm nagyon szaglássza, a kiskutyát meg nem is érdekli az én jelenlegi kutyám, csak velem foglalkozik az új kutyus. Ez az első éjszaka és a tacskóm ugye bent van, a border collie kint. Gondolom ez is probléma hogy az első éjszakán nem tudom bevinni a házba sem, meg amúgysem mert nincsenek jóba (még?) az én kutyámmal. Nem tudom mennyire hoztam ezzel jó döntést vagy hogy meg fogják-e egymást szokni idővel.. nem tudom. Nagyon tanácstalan vagyok és elveszett. Nyilván a tacskóm öntörvényű és védi a területét. Az is zavar hogy én kint hagytam a kutyust az első éjszakáján emiatt és nem akarom azt sem hogy traumatizálódjon hogy én egyedül hagytam kint. Hozzátenném hogy egy kinti épületben van a kutya, meg van csinálva a helye is, nem fázik, ki tud járkálni meg be is tud jönni a helyére. Szóval kérlek valami bíztató tanácsot ha tudna valaki nekem írni azt nagyon megköszönném.

2023. jún. 19. 00:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
68%
Azt elárulod, hogy miért akartál eredetileg border colliet?
2023. jún. 26. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!