Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez mi a kutyám lábán? Mit...

Ez mi a kutyám lábán? Mit csináljunk vele?

Figyelt kérdés

Állatorvoshoz nem igazán szoktuk hordani, pár napja ez jelent meg a lábán, csúnyán néz ki és sokszor nyalogatja

[link]

2023. jún. 18. 12:01
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

"Nem szoktuk állatorvoshoz hordani."

Felelőtlen emberek vagytok.

Most legalább vigyétek el.

2023. jún. 18. 13:35
 12/37 anonim ***** válasza:
91%

Mit csináljatok?

Induljatok el azonnal az állatorvoshoz.

Hogy lehet ennyi állatkínzó ebben az országban?

2023. jún. 18. 13:44
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg kerti kutya, és sose nézik meg az állapotát. És akár daganat is lehet, nincs ügyelet, ahova elvihetnéd? És igen, betadine ezerrel, illetve jó lenne lekötni.
2023. jún. 18. 13:58
 14/37 A kérdező kommentje:
De ez nektek hol állatkínzás? Nem, itt a közelben nincs vasárnap nyitva állatorvos
2023. jún. 18. 14:10
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Ha indokolatlan szenvedést okozol a kutyának az állatkínzás (indokolt pl. ha az orvos megműti utána fájdalma lehet).

Jelenleg a kutyád lábán van valami, ami fájdalommal jár(hat), veszályezteti az életét és nem viszed orvoshoz vagyis indokolatlan szendvedést okoz neki ami állatkínzás.

Direkt nem a jogszabályt másoltam, az több esetet felsorol, hogy mi az állatkínzás.

Vigyétek orvoshoz! Kutyának gyógyulást!

2023. jún. 18. 14:34
 16/37 A kérdező kommentje:

Jóhogy nem azt írtad hogy én vágtam a lábára a lyukat, tegnap találtam meg, ma megkérdeztem mi az. Kereshetsz is ilyen jogszabályt, mert biztos nincs olyan hogy indokolatlan szenvedést okozol neki azzal hogy nem teleportálsz be a műtőbe abba a pillanatban ahogy a kinti kutyával valami történik hátul az udvarban.

Ha eltöri a kutya a lábát csukjuk le a gazdáját mert állatkínzás hogy hagyta neki, hogy eltörje a lábát? Miről beszélsz

2023. jún. 18. 15:44
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Megfogod és elviszed a legközelebbi állatorvoshoz ami nyitva van, ha 100 km akkor annyit utazol vele, he nem így teszed akkor állatkínzó vagy.
2023. jún. 18. 15:48
 18/37 A kérdező kommentje:
Jó akkor állatkínzó vagyok, hívjatok aminek akartok 😆
2023. jún. 18. 16:01
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

Van állatorvosi ügyelet.

[link]

2023. jún. 18. 16:17
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Ezen röhögsz? Komolyan szenved a kutyád te meg itt írogatsz?

Nem sok agyad van az biztos.

2023. jún. 18. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!