Ez mi a kutyám lábán? Mit csináljunk vele?
Állatorvoshoz nem igazán szoktuk hordani, pár napja ez jelent meg a lábán, csúnyán néz ki és sokszor nyalogatja
"Nem szoktuk állatorvoshoz hordani."
Felelőtlen emberek vagytok.
Most legalább vigyétek el.
Mit csináljatok?
Induljatok el azonnal az állatorvoshoz.
Hogy lehet ennyi állatkínzó ebben az országban?
Ha indokolatlan szenvedést okozol a kutyának az állatkínzás (indokolt pl. ha az orvos megműti utána fájdalma lehet).
Jelenleg a kutyád lábán van valami, ami fájdalommal jár(hat), veszályezteti az életét és nem viszed orvoshoz vagyis indokolatlan szendvedést okoz neki ami állatkínzás.
Direkt nem a jogszabályt másoltam, az több esetet felsorol, hogy mi az állatkínzás.
Vigyétek orvoshoz! Kutyának gyógyulást!
Jóhogy nem azt írtad hogy én vágtam a lábára a lyukat, tegnap találtam meg, ma megkérdeztem mi az. Kereshetsz is ilyen jogszabályt, mert biztos nincs olyan hogy indokolatlan szenvedést okozol neki azzal hogy nem teleportálsz be a műtőbe abba a pillanatban ahogy a kinti kutyával valami történik hátul az udvarban.
Ha eltöri a kutya a lábát csukjuk le a gazdáját mert állatkínzás hogy hagyta neki, hogy eltörje a lábát? Miről beszélsz
Van állatorvosi ügyelet.
Ezen röhögsz? Komolyan szenved a kutyád te meg itt írogatsz?
Nem sok agyad van az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!