Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A 4 hónapos Német boxerem...

A 4 hónapos Német boxerem egyáltalán nem akar hízni. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
2010. okt. 12. 07:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem is kell híznia, csak feleslegesen túlterhelné a fejlődő izületeit. Mit eszik amúgy? Fontos, hogy jó minőségű tápot egyen, de ahogy a boxereket ismerem, lemozogják elég gyorsan :)
2010. okt. 12. 08:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Csak annyi baj van h teljsen látszik az összes bordája.Amúgy csak minőségi tápot kap.
2010. okt. 12. 08:15
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon kis girnyó volt a boxerem kis korában, és mint kiderült eléggé csak férges volt szegénykém.

Ő volt már féreghajtózva?

2010. okt. 12. 08:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen volt féregtelenítve
2010. okt. 12. 08:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Mióta van nálad? Mit eszik, és mit evett a régi gazdájánál?

Egyébként a boxerek amúgy sem egy gömbök kölyökkorukban, hiszen egy percre se tudnak megállni:)

2010. okt. 12. 08:58
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem is van kis boxerem(is)! :) 5 hónapos,és ő is elég girnyó,amin nem csodálkozom,mert egész nap pörög. :) Először én is aggódtam,hogy nagyon vékony(mindig a bulldogunkhoz méregettem,mert ő meg olyan mint egy malac,de hát ez hülyeség volt),de szerintem semmi ok az aggodalomra.

25/N

2010. okt. 12. 09:09
 7/9 anonim ***** válasza:
heh. én is most akartam ilyen kérdést írni,de megelőztél :) nekem is van egy 4 hónapos német boxerem.Én Joserát adok neki mert a tenyésztőnél is azt evett,bár most elfogyott tehát a felnött kutya kaját kapja amit a másik kutyám eszik.Ő neki is kilátszik egy picit a bordája,és elég vézna :D első boxer kutyám... de ahogy olvasom ninc semmi baj ezzel .. az enyim is egyébként mindig pörög xD
2010. okt. 12. 10:30
 8/9 anonim válasza:
Hmmm :) Cseréld le fecskére :D
2010. okt. 20. 22:24
 9/9 A kérdező kommentje:
:D:D
2010. okt. 21. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!