Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan lehet védekezni a...

Hogyan lehet védekezni a toklàsz ellen?

Figyelt kérdés
Miért nem irtják?
2023. jún. 4. 12:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
80%

8-as micsoda megoldó építő javaslat, remélem meg is tapsoltad magad miközben írtad.

Sétálj végig pl a 13-kerületben és meglátod hogy nem tudod elkerülni még a járdán is van mindenhol.

Maradtál volna csendben mindenki jobban járt volna.

2023. jún. 5. 11:46
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos sehogy. Nekem is bóditani kellett a kutyámat,hogy kiszedják a toklászt a múlthéten.

Sajnos későn kezdtem el őket átnézni.

Mi sem tudjuk kikerülni, mindkét oldalon toklász, nem is fű, már konkrétan füvet nem is látok csak toklász nő.

Írtani kellene már pedig úgy,hogy két-3 hetente rövidre nyírni és össze is szedni,járdákról is!

Itt nálunk engedik 1 méteressre megnőni majd levágják telibe ott hagyják. Kikerülhetetlen. Séták után nézem a mancsaikat,hónaljukat. Heti 2x alapos átkefélés.

Más opció nincsen :( szerencsére a parkban,erdőben nincsen ahová járunk,de oda el is kell jutni a toklász tengeren keresztül.

Nem tudom miért lett ez divat mindenhol,hogy igénytelen közterek.

Régebben sűrűn nyírták és össze is szedtek járdáról össze söpörték elvétve volt csak száraz toklász. Szép fű volt mindenhol,nem ez a gaz. De mivel ott hagyják szórja a magát és csak szaporodik.

2023. jún. 5. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!