Mit csináljak mert megyünk ősszel kirándulni és nem vihetem magammala a kutyámat?
A szomszédban van egy Chow Chow 1 éves és egy 6 éves foxi
Nekem meg egy 7 hónapos border collim és átrakja majd a szomszédba vagy ne mert nem szeretném hogy legyenek kiskutyák !
kutyahotel...
amúgy meg lehet addig valakire rábízni, kaját adsz az "ideiglenes gazdi"-nak megmondod hogy mit hogyan, játékok, felszerelés, séta stb.
Ha jól értem, a probléma az, hogy a szomszédba akarod lepasszolni a kutyád, ahol van két másik?
Miért nem marad otthon? Ezek szerint kinti kutya, akkor mondd meg a szomszédnak, hogy adjon neki enni, amíg nem vagy otthon, de nehogy már átrakd a szomszédba! Akkor már inkább legyen egy-két napig kicsit magányos!
Adj a szomszédnak kutyaeledelt és kérd meg, hogy etesse, amíg nem vagy otthon.
Mindenki így csinálja. Én se vittem a szomszédhoz a kaukázusimat, lebontotta volna a házat, hogy hazajöhessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!