Miért nem hízik a kutyám?
Adott egy 2 éves ivaros kan sheltie. Bármilyen táppal és tápkieggel etetem, nem hízik. Nem mondanám soványnak, de egy 0,5-1 kg nem ártana rá. Kinti benti tartással van a kutya. A tenyésztőjét is kérdeztem erről, de csak annyit tudott mondani, hogy naponta többször etessem. Megfogadtam a tanácsát, így napi 2x eszik.
Valakinek van valamilyen ötlete, hogy hogyan tudna híni egy kicsit?
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!
Profine 35% hus, Brit altalaban 40%, Susat meg inkabb hagyjuk, annyira silany. Hiaba adsz neki tobbet, mint kellene, ha a kutya emesztorendszeren atszalad az egesz, mert vallasztanyagokkal van tele (gabonafelek, burgonya, rizs).
Probalj ki normalis tapokat (fokozatosan atszoktatva mielott fosi lesz), pl. Carnilove, Nature of Wilderness, Purizon. Ar-ertek aranyban nalunk ezek valtak be, pedig az egyik kutyam nagyon finnyas es melegben csak este hajlando enni, de igy stabilan 14 kilo, nincs kint a bordaja, de sportos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!