A kutyám nem tud hízni,58 cm magas 23 kg border collie kan? Mitől lehet, ha egy kutya nem hízik, hiába emelem az adagját? Valami bevált dolog?
2 dokival is kivizsgáltattam, semmi szervi baja nincs. Szerintem túl sovány, egy 2-3 kiló simán ráférne, amúgy tiszta izom a kutya mellkasa, hátsó és melsőlábai, csak a dereka, meg a hasa. Megijedek néha, ha simizem.
Többféle tápot próbáltunk már, egyedül a Brit Care jött be - a többinél túl sok volt a végtermék, vagy a szőre fakult meg, vagy nem volt olyan mozgékony. A táphoz főzve is van neki, húslé-rizs-csirke belsőségek (nyak, máj, szív, tüdő, stb...) és farhát, illetve kefírt és zabpelyhet szoktam neki hozzárakni. Próbáltam, hogy a kajáját kiegészítettem tepertővel, de úgy sem hízott. Aztán volt, hogy minden kajálás után disznózsírt adtam neki két nagy kanállal. Ez sem használt. Folyamatosan emelem az adagját, már többet eszik, mint a 30 kg-os kan goldenem. Tudtok valami bevált dolgot? Sajnos BARF-ra nem igazán tudunk áttérni, mert nincs hol tárolni a húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!