Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi baja lehetett a kutyának?

Mi baja lehetett a kutyának?

Figyelt kérdés

Húgom anyumékkal lakik tőlem 100 kmre.

Most volt húgomnak az esküvője éppen nászuton vannak ezért nincsenek otthon.

A lényeg ma anyum kint kertészkedett a kertben és a húgom kutyája 9hónapos egyszer csak összeesett.

Anyum gyorsan megkérte a szomszédot hogy vigyék el az állatorvoshoz, mivel anyumnak nincs autója.

A kutya remegett és fel kellett rázni mert majdnem elájult. Kapott 5 féle gyógyszert, antibiotikumot meg egy kis nyugtatót mert annyira remegett.

Persze az állatorvos kicsit megszídta anyut hogy miért nem fényképezte le mit ehetett a kutya, de őszintén abban a pár percben nem gondolt erre.

Csak arra tippelt, mivel a kert végében voltak ahol szőlő és dió van meg mogyoró hogy valamelyik okozhatta. Mi lehetett ez, mérgezés?

A kutya már otthon van, most pihen és ha gond van vele vissza kell vinni az orvoshoz.

2023. máj. 19. 10:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
61%

7-es válaszoló, Őszintén szólva én is idén hallottam először arról, hogy mit okoz a penészes dió, de én eddig is begyűjtöttem, mert féltem attól, hogy megeszi a héját is, az pedig azért elég szúrós tud lenni, okozhat gondot.

Ha pedig fám is lenne, és kutyám is, biztosan elkeríteném azt a részt ahol a fa van, és úgy akkor hagyni lehet tavaszig az lehullott diót. Már csak azért is, mert ugye az ősszel lehullott termést a madarak is fogyasztják egész télen, de ahogy a fa alatt bogarásznak könnyen megfoghatná őket is a kutya.

2023. máj. 19. 17:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!