A kérdező szavazást indított:
Igen, bármikor, ott is alszik.
Esetenként, de nem alszik ott.
Nagy testű, nem mehet.
A kutyának nincs helye az ágyban.
Nincs kutyám, de szavazni szeretnék.
Nekem cicám van. Tegyél fel cicás kérdést is.
67 szavazat
1/14 anonim válasza:
Hát mivel nincs beengedve a házba, így nehéz is lenne :)
2/14 anonim válasza:
Egy mások opció: jöhet, de csak engedéllyel, és olyankor velem is alszik.
3/14 anonim válasza:
Nem. Gyerek néha hisztizik, hogy hadd aludjon a kutyával, megmondtam neki, hogy majd ha a kutya táljából eszi meg a vacsoráját, akkor felmehet az ágyára a kutya.
4/14 anonim válasza:
Letakart ágyra feljöhet mellém, ha onnan nézek valami filmet, de az ágyeműmbe nem szeretem, ha beleszőrözik. De nincs is ilyen jellegű igénye. Az ágy mellett alszik a saját fekhelyén, amit nagyon szeret.
5/14 anonim válasza:
Nem, nem szeretem a kutyaszőrt az ágyban, illetve valamennyi koszt biztosan behoznának (kinti bentiek). Én kinti ruhában sem fekszek be az ágyba, csak pizsamában. Van nekik külön fekhelyuk a nappaliban.
6/14 NemFogodKitalálni válasza:
Igen. 14 eves lesz, 3 honapos kora ota velem alszik. Nagy az agyam, es az egyik felen van leteritve neki egy vastag pled, es azon szokott aludni, nem az agynemuben. Rendszeresen van furdetve, nincs kutyaszaga, es nem hullik a szore, es kistestu kutya.
Ha nagyobb lenne, es esetleg kinti-benti, vagy csak hullana a szore, nem hiszem hogy beengednem. De igy (nekem) nem zavar tobb vizet mint egy pluss kutya.
7/14 anonim válasza:
Nem.
A verandán alszik kutyaházban, amit télen fűtünk neki.
8/14 anonim válasza:
Igen, furdetve van, kozmetikushoz hordjuk. Ha koszos lenne en sem engednem fel.
9/14 anonim válasza:
Igen, 12 éves, kölyök kora óta ágyban alszik. De hozzá kell tenni hogy szálkás szőrű tacskó, tehát én több hajszálam hagyom el naponta, mint ahány szőrszálat ő életben elszórt. Valószínűleg egy extra vedlős kutyával nem így csinálnám a dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!