Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan fárasszak le egy kutyát?

Hogyan fárasszak le egy kutyát?

Figyelt kérdés
Örökbe szeretnék fogadni egy kutyát, de nagyon kajla, és attól félek, hogy este majd kiszökik. Kenelünk nincs ahova be lehetne zárni, kikötni pedig nem tudjuk és nem is szeretném. Nagy udvarunk van, de úgy érzem, hogy annyi nem lesz elég neki. Én viszont csak este nyolc után tudom ki vinni sétálni. Szerintetek mennyit kéne sétálni vele, hogy jól kifáradjon? Vagy akinek esetleg hasonlóan kajla kutyája van légyszi írjon, hogy hogyan tudja lefárasztani.
2023. máj. 15. 16:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én sétálok velük, labdázunk, huzizunk, biciklizünk, járunk agilityzni, otthon is van egy pár akadály, amin gyakorlunk és trükköket is szoktam nekik tanítani. A sima séta általában meg se látszik rajtuk, fel szoktam dobni egy-egy random behívással, pici lábnál követéssel, ül-fekszik-áll és helybenmaradás gyakorlással vagy úgy szervezzük az életünket, hogy a többi kutyással sétáljunk és akkor a futkározással lefárasztják egymást.

Nem értem, hogy egy németjuhászt miért ne lehetne bent tartani, sok olyan nj-t ismerek aki tökéletesen elnyújtózik a kanapén vagy az ágyban, ha épp nincs "munka".

2023. máj. 17. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!