Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy 600.000 golden kiskutyán...

Egy 600.000 golden kiskutyán mennyit keres a tenyésztő?

Figyelt kérdés
2023. máj. 14. 11:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
A szülők orvosi költségeit, kiállításait miért is a kiskutyák gazdái fedezzék? Az a tenyésztő kutyája, nem a kiskutya gazdié.
2023. máj. 14. 19:07
 12/18 A kérdező kommentje:

oké, akkor mennyi pénz van egy 600.000 ft golden retriveren?

a korábbi kommentek szerint semennyi, ha meg azt mondom ingyen dolgoznak, az se felel meg

2023. máj. 14. 19:25
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Anyakutyát nem hordanak ultrahangra hetente, 3. héttől lehet megnézni sikere-e a fedezés utána semmi értelme. Fotóst se fizet senki kb., neked se sok közöd van a tenyésztéshez az biztos tündérbogár :D

Többmillióba akkor kerül, ha megvannak az eredmények is, aki el tud adni 600-ért alapszintes kölyköket az vagy 300 ezret eltesz zsebre kölykönként. Az itteni hozzáértés alapján láthatóan vannak is akik megvennék ezeket.

2023. máj. 14. 19:29
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Hol kerül ennyibe egy kiskutya kérdező? Melyik tenyésztőnél? Kérlek adj egy linket, mert nagyon kíváncsi vagyok! Fotóst ki fizet? Erről sem hallottam!
2023. máj. 14. 19:59
 15/18 anonim ***** válasza:
19%

A tenyésztő (ha normális és nem szaporító) akkor nem a kiskutyákból él meg hiszen egy kutyának nem lehet évente 3 ellése.Én beszéltem komoly tenyésztőkkel akik pont goldit tenyésztenek.Mire az a kiskutya a gazdához kerül nincsen rajta sok haszon.Rengeteg szűrés/orvosi vizsgálat,tenyész szemle és tk emelett még több költség is van.A kiállításokon/versenyeken se kapnak komoly összeget,inkább csak a címet,díjat kapják meg.Ha egy komoly szülői párostól születnek kölykök akkor nincsen annyira sok haszon rajta.Viszont ha gyengébb párosításból születnek kölykök és azokat adják el 600 ezerért akkor van rajta bőven haszon,de az nem komoly tenyésztő.Valamennyi profit biztosan van a kutyákon hiszen ha nem lenne akkor nem tenyésztenék őket,de közel sem annyi,mint amennyit néhány ember gondol.

Kedves kérdező írhatsz nekem nyugodtan privátban is,mert kíváncsi vagyok melyik tenyésztőt nézted ki.

2023. máj. 14. 21:02
 16/18 anonim ***** válasza:
77%
Utolsónak igaza van, de az látható, hogy a tenyésztés világában nem jártas. Ennek ellenére jó ajtón kopogtat az igazsággal kapcsolatban, ez dicséretes, máris magasabb szinten van az átlag Gyakorikérdésekes felhasználónál.
2023. máj. 15. 09:25
 17/18 anonim ***** válasza:
21%
Kérdező, te néhány nappal ezelőtt már itt provokáltál szintén goldenen. Nem volt elég?
2023. máj. 17. 07:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Ugyanazok írogatják ki ezeket a troll kérdéseket heti szinten, vagy a tenyésztős árakkal, vagy az ivartalanítással, vagy a szaporítással vagy a fülvágással vagy a kiszökő agresszív kutyákkal. Mindig szándékosan olyan témával amivel egymásnak lehet ugrasztani az embereket, nem véletlenül rohadt unalmas már.
2023. máj. 17. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!