Egy 600.000 golden kiskutyán mennyit keres a tenyésztő?
oké, akkor mennyi pénz van egy 600.000 ft golden retriveren?
a korábbi kommentek szerint semennyi, ha meg azt mondom ingyen dolgoznak, az se felel meg
Anyakutyát nem hordanak ultrahangra hetente, 3. héttől lehet megnézni sikere-e a fedezés utána semmi értelme. Fotóst se fizet senki kb., neked se sok közöd van a tenyésztéshez az biztos tündérbogár :D
Többmillióba akkor kerül, ha megvannak az eredmények is, aki el tud adni 600-ért alapszintes kölyköket az vagy 300 ezret eltesz zsebre kölykönként. Az itteni hozzáértés alapján láthatóan vannak is akik megvennék ezeket.
A tenyésztő (ha normális és nem szaporító) akkor nem a kiskutyákból él meg hiszen egy kutyának nem lehet évente 3 ellése.Én beszéltem komoly tenyésztőkkel akik pont goldit tenyésztenek.Mire az a kiskutya a gazdához kerül nincsen rajta sok haszon.Rengeteg szűrés/orvosi vizsgálat,tenyész szemle és tk emelett még több költség is van.A kiállításokon/versenyeken se kapnak komoly összeget,inkább csak a címet,díjat kapják meg.Ha egy komoly szülői párostól születnek kölykök akkor nincsen annyira sok haszon rajta.Viszont ha gyengébb párosításból születnek kölykök és azokat adják el 600 ezerért akkor van rajta bőven haszon,de az nem komoly tenyésztő.Valamennyi profit biztosan van a kutyákon hiszen ha nem lenne akkor nem tenyésztenék őket,de közel sem annyi,mint amennyit néhány ember gondol.
Kedves kérdező írhatsz nekem nyugodtan privátban is,mert kíváncsi vagyok melyik tenyésztőt nézted ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!