Bull típusú keverékre milyen erős hámot javasoltok, ami biztonságos és nem fogja le a vállát?
Figyelt kérdés
Közepes testű, 18 kilós, főként kiránduláskor és utazáskor használnánk. K9 típusú hámok kizárva. Az Anione és Trixie hámok olyan gyengének tűnnek nekem.
Ezekről mit gondoltok? Esetleg tapasztalat?
2023. máj. 13. 12:53
1/4 anonim válasza:
El perro, vagusdogs, ezekkel jó tapasztalatom van. Hunter cuccaink is vannak, bár póráz, amúgy nem rossz minőségű, de az általad küldött műanyag csatos hám annyira nem győzött meg, pláne, ha húz. A 2.altalad hamot én inkább hanyagolnám, ennyi pénzért már kapsz az általam küldött márkák közül is.
2/4 anonim válasza:
El perro, szerintem is, ez való a legerősebb kutyáknak:
3/4 anonim válasza:
Mi nemrég vettünk pont ugyanilyen Huntert a 25 kg-os szintén bull keverékünknek, kutyasuliban több közepes-nagytestű kutya gazdája is ajánlotta. Elég masszívnak tűnik, a műanyag csatok is erősek, de még csak 1 hónapja van meg, szóval hosszútávú tapasztalatom nincs vele, de mondjuk a miénk normális esetben nem húz.
4/4 anonim válasza:
Szintén el perrosok vagyunk bulltype-al
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!