Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnan tudhatom, hogy mi egy...

Honnan tudhatom, hogy mi egy kutya szándéka?

Figyelt kérdés

A saját kutyámmal szoktam sétálni és a környékünkön van egy nagyobb kutya szabadon, sokszor találkozunk és ő mindig követ minket sokáig. Alig tudjuk lerázni. A kutyám ugatja és nem akarja ott hagyni, pedig más kutyákkal általában nem csinál ilyet. Nem tudom, hogy mit akarhat, mert ugye sokáig követ és ha megállok megfordulok megáll ő is és néz, látom néha, hogy csovalja a farkát és így nagyokat ugrik, ha mondjuk az én kutyám kicsit jobban elindul felé (ugye ő pórázon van), tehát nem tűnik olyannak mint aki ártani szeretne, de mégis ijesztő valamiért. Szerintetek mit akarhat és mit csináljak legközelebb, ha találkozunk?

Elijeszteni alig lehet, ha valami tényleg nagyot felveszek, például ág vagy jó nagy kő, akkor elmegy. Viszont nem szeretném feleslegesen ijesztgetni se. Még elég tapasztalatlan vagyok, segítsetek!

2023. máj. 12. 21:13
 1/3 anonim ***** válasza:
83%
Ennyi leírásból legfeljebb csak tippelgetni lehet. De ha ismered a kutyakommunikációt (amit ha van kutyád, illik ismerni), akkor jól látszódik a kutya szándéka.
2023. máj. 12. 23:23
 2/3 anonim ***** válasza:
72%
És hol van ilyenkor a másik kutya gazdája?
2023. máj. 13. 09:42
 3/3 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem haverkodni akar (farokcsovalas,megall,ha megalldz)

Es azt varja ,h hivd oda es vidd haza es szeresd.

2023. máj. 13. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!