Meg harapott a kutyám, de nem szándékosan. Ántsz mit tesz?
Hétfő este kutyammal játszottam egy bottal és ő annyira szerencsétlenül fogta meg a botot, hogy beszorult valahogy a pofájába ezért segítettem neki és ahogy mozgatta az száját véletlenül ráharapott az egyik ujjamra.
Otthon azonnal fertőtlenítettem és bekötöttem mára begennyesedett ezért elmentem a heim pálba ahol felvették az adataim elláttak majd kitértek a kutyára elmeséltem nekik a sztorit és mondtam hogy be van oltva a kutyám megértették de mondtak hogy keressem föl az ántsz ok majd leellenőrzik a kutyát, hogy biztos be van e oltva.
Ma már nem tudtam őket elérni nem tudom ez ilyenkor mennyire sürgős? olvastam itt pár sztorit hogy mit csinálnak a kutyákkal ha mégis úgy dönt a doki hogy megfigyeltem tartja amit én nem szeretnek
mi lesz ha nem keresem fel az ántsz-t?
be van oltva
de ha a kórház jelenti akkor nekem minek kell felkeresnem az ántsz-t ?
Ne menj sehova. Ha az ANTSZ kap értesítést a kórháztól, majd felveszik veled a kapcsolatot.
Nem csinálnak semmi különöset akkor sem, ha megfigyelés alatt van a kutya.
Nem kell tenned semmit, be van oltva a kutyád. Semmi szükség a megfigyelésre.
Mindenesetre sikerült marha bénán ráharapnia a kezedre ha ezt így összehoztátok.
Jobbulást!
Amikor hozzam kerult a kutyusom akkor ra 3 napra megkarmolta egy anyajegyemet veletlen.
En bementem a surgossegire, kaptam tetanuszt.
Egy papirt kellett kitolteni, hogy hol tortent, ki kutyaja, szandekos volt e.
Az antsz a hatosagi allatorvost kuldte ki hozzank, megnezte a kutyamat, aztan ra ket hetre megint.
Ez volt a megfigyeles.
Szerintem csak azert jottek ki, mert 8 hetes kutyababa leven nem volt meg meg a veszettsegelleni oltasunk.
Aztan a hatosagi allatorvos adott rola egy papirt, hogy nem veszett a kiskutyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!