Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak, ha a kölyöķkuty...

Mit csináljak, ha a kölyöķkutya felébreszt 1-másfél órával, mielőtt kelni szeretnék? Örül nekem,de én még aludnék.

Figyelt kérdés
Odajön hozzám és felébreszt. Másik soha nem csinalt ilyet. Mindig megvárja, míg kinyitom a szemem és jobban mozgolódok. Hogy szóljak rá, amikor örúl és azt setudom mi van, olyan álmos vagyok? Délutános vagyok, akkor van ez. Éjfélkor fekszem le és 6 után már jön. Néha elég 6 óra alvás, de sokadjára már nem. Szabadnapon is van ilyen.
2023. máj. 1. 06:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Lehetne egy kis kuckója, ahol töltheti az éjszakát. Ez lehet szobakennel, textil kutyaovi, vagy az egyik helyiségében egy neki leválasztott, elkerített rész. Az legyen neki mindig a pihenés helye, ha ezt piciként megszokja, később is oda vonul majd el pihenni. Te meg ne reagálj, legyen zárva a háló (vagy ahol alszol).
2023. máj. 2. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!