Szerintetek megvegyem ezeket a keverék kiskutyákat?
Figyelt kérdés
Találtam hirdetést yorki mamától és tacsi papától származó kiskutyákról, első véletlenül becsúszott alomról. Egy fiú meg egy lány van. Én pont egy fiút meg egy lányt akartam venni csak fajtatiszta yorkit. Egyébként 20.000Ft/db. Szerintetek mennyie hasonlítanának a yorkikra?2010. okt. 9. 18:21
11/29 anonim válasza:
Miért? Inkább te bukjál 40 ezret?
Utolsó
12/29 anonim válasza:
Ez a "gazdi" szaporító egy fillért se érdemel a kiskutyákért. Te meg balek vagy, ha így belemész. Oltatlanul, féreghajtás nélkül, keverék kutyákat ennyiért? És akkor számold ki, hogy még mennyit fogsz költeni az oltásaikra, a féregtelenítéseikre meg az ivartalanításukra, ha azt mondom, hogy a vételár duplája, talán még azzal is keveset mondtam. NEM, ezeket a kutyusokat ilyen feltétellel nem szabad megvenned!
13/29 anonim válasza:
Igen, igen igazatok van, de!
Ha nem veszi meg, mi lesz a kutyák sorsa? ,,Jó esetben" az utcán kötnek ki, rosszabb esetben a kukában.
Ebbe is bele kell gondolni
14/29 anonim válasza:
Igaz.
DE!
Megpróbálja elajándékozni, vagy menhelyre viszi.
És nem fog lehozni még egy keverék almot.
Ha most megveszik tőle, orrba szájba fogja a kutyáit szaporítani, aminek a fele menhelyen vagy az utcán köt ki,(újabb keverékek jönnek létre) mert sok ember könnyen megválik a keverék kutyájától, hiszen annak nincs értéke mások számára.
15/29 anonim válasza:
Nem szabad hasznot csinálni az ilyeneknek, mi az, hogy se oltás se féreghajtás? Hát az a minimum lenne...
16/29 anonim válasza:
Tudom, csak épp, ezeket a kutyákat is csak meg kéne menteni.
17/29 anonim válasza:
Dantes, ha még pár hétig nem jelentkezik értük sneki, akkor odadja ajándékba. De szerintem úgyis lesz 1 hülye, aki megveszi majd őket...
18/29 anonim válasza:
Meg, de nem úgy, hogy fizetsz neki. Oltassa, féregtelenítse, ivartalaníttassa, és azt a költséget állod, és kész, vagy kiküldeni az állatvédőket és jól leellenőrzik.
19/29 anonim válasza:
Mi is nemrég hoztunk el egy keverék kutyust oltások féreghajtások nélkül. Már most mondom, hogy legalább 8-10 centis giliszták voltak benne, ment a hasa 2 hétig, ráadásul 2 hétig nem volt hajlandó enni, véreset has ment, és véreset pisilt. Nekünk ez még belefért, mert ingyen odaadták. És tényleg nagyon aranyosak voltak a gazdái, odaadták az egyetlen játékukat a kutyusoknak, hogy legyen egy kis otthon szag az új környezetben. Elbúcsúztak tőle, azóta is többször beszéltünk velük, és kérték, hogy küldjünk képeket a kis kutyáról. Pénzért semmiért ne vedd meg!!! Mi az, hogy véletlenül lett egy keverék alom, és 20 000 Ft-ot kérnek érte oltások, és féregtelenítések nélkül! Ez azt jelenti, hogy csak kaját és vizet biztosítottak számára, és nem valami becsületes gazdák, hogy még pénzt is kérnek. Azaz még ezzel is csak keresni akarnak. :/ Én nem vinném el őket pénzért. Sőt, hogy ha pénzt nem is kérnek, anélkül se vinném el. Mert nem hiszem, hogy az ilyen gazdák annyit foglalkoztak ezzel az alommal. És a kiskutya első heteiben nagyon fontos a nyugodt, zajok nélküli környezet, amit nem biztos, hogy ők megtettek, és még sorolhatnám, hogy mi mindent meg kell tenni a kutyusoknak 8 hetes korukig, amikor befogadja őket a leendő gazdijuk. És mi úgy hoztuk el a mi kutyánkat, hogy tanítani is elkezdték.
20/29 anonim válasza:
Törvény írja elő, ami nyártól kötelező, hogy ha ajándékba vagy eladásra kínálnak kutyát, oltás+féreghajtás+chip!!! a kötelező! Simán fel lehetne őket jelenteni ezért. Kéne egy ilyen kommandó,aki figyeli az ilyen hirdetéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!