Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek megvegyem ezeket...

Szerintetek megvegyem ezeket a keverék kiskutyákat?

Figyelt kérdés
Találtam hirdetést yorki mamától és tacsi papától származó kiskutyákról, első véletlenül becsúszott alomról. Egy fiú meg egy lány van. Én pont egy fiút meg egy lányt akartam venni csak fajtatiszta yorkit. Egyébként 20.000Ft/db. Szerintetek mennyie hasonlítanának a yorkikra?
2010. okt. 9. 18:21
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Alapszabály, hogy keverékért nem adunk pénzt. Keveréket örökbe is fogadhatsz. Ha csak az oltás meg a féregtelenítő árát kérnék el még megérteném, de 20 ezer szerintem sok keverék kutyáéert.
2010. okt. 9. 18:27
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

A pofám leszakad.

Pénzt kérni keverék kiskutyákért.

Én a helyedben egy forintot sem adnék ilyen pénzhajhász, felelőtlen kutyatulajdonosnak.

Inkább fogadj örökbe egy menhelyről, és add az éhező kutyáknak azt a 2x20.000 ft-ot.

2010. okt. 9. 18:27
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

Pont fiú-lány testvérpárt? Gratula...

Inkább hozz el menhelyről.

2010. okt. 9. 18:34
 4/29 A kérdező kommentje:
Igen fiú-lányt szeretnék de mind a 2 ivartalanítva lenne. Egyébként nincsenek oltva meg féreghatva azt majd én rendezem. Menhelyen sajnos nincsenek ilyen kölyök yorki mamától származók :S
2010. okt. 9. 18:42
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha megveszed, jól kiröhög majd a hátad mögött, hogy van ilyen buta ember, hogy 20.000 ft-ot ad keverék kutyáért. Magyarul hülyére akarja venni az embereket.

És aki bedől neki, az az is.

Ne haragudj, nem bántani akarlak, de ez az igazság.

2010. okt. 9. 18:50
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Még oltásuk sincs és van pofájuk 20 ezret elkérni értük??????? Micsoda emberek vannak, rosszúl vagyok tőlük. Ne hagyd magad átverni!!!!!
2010. okt. 9. 18:58
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, nem adnék egy fillért se kutyákért, ha nincs se oltva se féregtelenítve, se ivartalanítva... (pláne keverékért)

Amúgy állítólag testvérpárt nem ajánlott, de ezt a tapasztalt kutyások jobban tudják, miért, állítólag rivalizálnak egymással, ezt olvastam.

Egyébként ha nem találtál, nem kerestél eléggé kitartóan.

Szerintem keresgélj még, mielőtt egy felelőtlent (nem elég, hogy becsúszni hagyta, még oltás és féreghajtás sincs...).

[link]

[link]

2010. okt. 9. 19:01
 8/29 anonim ***** válasza:
83%
sztem monnd meg annak az embernek h keverék kutusok es még oltásuk sincs esha ingyen odagya neked oket akkor elhozod.
2010. okt. 9. 19:36
 9/29 A kérdező kommentje:
Dehogy adja ingyen...h bukjon rajtuk 40 rugót? :DDD
2010. okt. 9. 19:39
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Elöször azt gondoltam, jolvan ... az oltásaik kerültek 10e-be .. annyit lehet adni értük. Aztán olvasom, hogy oltatlanok. Elképesztő. Mire van pofája pénz kérni egy keverékért amikor a menhelyek dugig vannak, fajtatiszta kutyákkal is?

Én biztos nem vennék meg öket ... ráadásul ha most pénz tud csinálni belöle, akkor a következő tűzelésnél majd megint "véletlenül" vemhesülni fog a kutya.

2010. okt. 9. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!