Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért jó a kutyákat kizárólag...

Miért jó a kutyákat kizárólag száraztáppal etetni?

Figyelt kérdés
Nagy divat lett mostanság. Miért?

2023. ápr. 27. 02:31
1 2 3
 1/23 pcpsx ***** válasza:
30%
Nem jó csak száraz táppal etetni,ez egy idióta nyugati hülyeség.
2023. ápr. 27. 03:24
 2/23 sipekilaci válasza:
33%
Egyáltalán nem jó. Sőt a táppal való etetés is csak a tápgyártók érdeke, s ezért fújják unos-untalan, hogy abban minden benne van, ami a kutyának kell.Ha csak végigolvasod a táp (általuk közölt) összetételét, rájössz, sok pénzért malomipari hulladékot etetnél a kutyáddal. Csak végszükség esetére való a táp. (Valamennyi legyen otthon, ha mást már nem tudsz adni neki, idő híján.)
2023. ápr. 27. 04:17
 3/23 anonim ***** válasza:
33%
Probald ki,h multivitamint es cdipszet eszel egesz nap kizarolag minden nap. Na hat a tap ugyanezt jelenti a kutyaknal. 😂
2023. ápr. 27. 05:26
 4/23 anonim ***** válasza:
91%

A táp előnyei:

- sokáig eláll, száraz, hűvös helyen, így egyszerre nagyobb mennyiséget tudsz megvásárolni, és ritkábban kell pótolni, ha elfogy

- egyszerűen és gyorsan megoldható a kutya etetése

- nem kell számolni, a csomagoláson minden rajta van, ami alapján eldöntheted, hogy melyik fajtát adod a kutyádnak

Hirtelen ezek jutottak eszembe, amiért ilyen elterjedtek lehetnek a tápok.

UI.: Nem kívánok állástfoglalni, hogy a táp jó e vagy sem, a kérdésre próbáltam válaszolni, ami nem egyenlő feltétlenül a véleményemmel.

2023. ápr. 27. 06:33
 5/23 NTBS ***** válasza:
32%
Nem jó nekik, de kényelmes a gazdáknak.
2023. ápr. 27. 06:40
 6/23 anonim ***** válasza:
86%

A prémium minőségű tápokban tényleg minden benne van amire szükségük van, így nem fordulhat elő az, hogy pl valami hiánybetegsége lesz, mert nem jól állítom össze a menüjét.

Jó a fogainak hogy nem puhát eszik. Erre mondjuk a nyers hús és a csont is jó, de pl a maradék és a nedvestáp nem.

Kényelmes, tiszta, könnyen adagolható, könnyen beszerezhető, könnyen tárolható.

Szerintem jó bizonyíték a tápok hasznossága mellett, hogy jócskán megnőtt a kutyák élettartama az utóbbi évtizedekben, sokkal tovább élnek mint régen a maradékon tartás idején. Persze ebben más tényezők is közre játszanak, pl már vannak nekik mindenféle étrend kiegészítők, sokan egyből orvoshoz szaladunk ha találunk egy görbe szőrszálat, és hosszasan küzdünk az idős kutyáink életéért.

Szóval én úgy gondolom hogy táppal etetni jó a kutyának, kényelmes a gazdinak. De azt azért megjegyezném, hogy ha lenne elég nagy mélyhűtőm, és nem tartanék attól hogy elbénázom, akkor BARF-ozna a kutya.

2023. ápr. 27. 07:37
 7/23 anonim ***** válasza:
89%
A 6-ossal teljes mértéki egyet értek. Kövezzetek meg, de én azért nem szeretném barf étrenden tartani a kutyámat, mert főleg bent él és bent is eszik, így nem tudom azt bevállani, hogy minden nyers húsos legyen, illetve nem tudok a hűtőben kiporciózva annyi csontos húst tárolni, hogy mindig legyen mit adnom neki. Prémium tápot kap, mellette néha főzök neki, kap nyers zöldséget, gyümölcsöt nasinak. Jól van, szép a szőre, láthatóan jól van, egészséges. Mentett kutya, nagyon rossz állapotban került hozzám, de szépen rendbe jött, jól táplált és jóízűen, örömmel fogyasztja a tápját. Nekem ez elegendő bizonyíték arra, hogy megkapja a kellő tápanyagot.
2023. ápr. 27. 08:15
 8/23 anonim ***** válasza:
24%
Egyszer beszéltem egy állatorvossal,azt mondta,hogy a legtöbb kutya ezektől a tápoktól lesz rákos.Egy könyvet is írt a témáról,sajnos a nevére nem emlékszem.Minden konzerves,zacskós tápot el kellene felejteni.
2023. ápr. 27. 08:25
 9/23 anonim ***** válasza:
31%
Nekem az összes kutyám rákban hunyt el.Akkor lehet,hogy ezért.
2023. ápr. 27. 08:26
 10/23 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk a családban egy kutya sem volt sosem rákos, pedig mind szárazápot ettek. Ezek csak egyéni megfigyelések, nem jelentenek semmit.
2023. ápr. 27. 09:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!