Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Angol cocker spániel tenyésztő...

Angol cocker spániel tenyésztők és árak?

Figyelt kérdés

Tudtok ajánlani megbízható magyarországi angol cocker spániel tenyésztőket? Fiatal felnőttként első kutyánkat keressük, és elég tapasztalatlanok vagyunk a foglalózás, vásárlás terén. Semmiképpen sem szeretnénk szaporítót támogatni, így olyan felelős tenyésztőt keresünk, akit jó szívvel ajánlanak nekünk.

Illetve ha valaki az elmúlt években vásárolt angol cocker spánielt tenyésztőtől a kiskutya ára is érdekelne viszonyítási pontként.

2023. ápr. 24. 13:24
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Tenyésztőt azt épp nem tudok, de ha tenyésztőtől akartok, ami nagyon helyes, kérjétek el a FEOR számát, ha nem mutatja meg, valamint, ha nem nézhetitek meg a szülőt, meg ha azt mondja, törzskönyv nélkül olcsóbb a kutya, akkor ezek mind red flagek.
2023. ápr. 24. 14:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ha jól látom, nincs saját klubjuk. Amelyik nem MEOE-tag, azt felejtsd el, amelyik több fajtával foglalkozik, az szerintem semelyikhez sem ért egészen, azt is. Árat konkrét tenyésztő fog mondani, minden fajtánál ez van, szándékosan nem írják ki, az senkinek nem érdeke, hogy valaki az ára miatt válasszon/ne válasszon egy fajtát, az a cél, hogy olyanhoz kerüljön a kiskutya, aki tényleg érdeklődik a fajta iránt (igazából egy passzív marketing az is, ha adott fajtából neked van egy kutyád, amit megcsodál a szomszéd).

2023. ápr. 24. 15:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Fb-on van a “magyar kutyatenyésztők és -tartók klubja”, itt kérdeznék.

Nekem csak olyan mestertenyésztő ismerősöm van, aki magyarországra nem ad kutyát, és sima háziállatnak tartva megfizethetetlen lenne az ára, milliós tétel

2023. ápr. 24. 17:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Most én is spánieles fronton informálódok, 1500-2000 euróval kell számolni.

(Amúgy a kettes nem tudom, honnan szedi, hogy nincs klubjuk, mert van: Spániel Tenyésztők Egyesülete, a MEOESZ honlapján is fel van tüntetve.)

2023. ápr. 26. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!