Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy szomszéd, a kutyája...

Van egy szomszéd, a kutyája rendszeresen rátámad más kutyákra a környéken/lakótelepen, tökre kiszámíthatatlan. Mit lehet vele tenni?

Figyelt kérdés

A gazdája is egy f.sz, nem jól neveli a kutyáit. Sajnos több is van neki.

Lehet ezzel tenni valamit, jelenteni valahova? Vagy ez.. ez ilyen?

(volt hogy kutyafuttatóban, volt hogy megkötve gazdák beszélgettek, játékból olyan harapás lett hogy az hihetetlen.

Nem tudom milyen fajta kutya, jó nagy izmos, hasonlít a pitbullra (a nagyra) de szerintem nem az.

2023. ápr. 18. 22:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk is lakik egy ilyen a lépcsőházban, annyi különbséggel, hogy az emberre is támad.

Szóltam nekik, hogy egy dobásuk van, hogy a kutyánkra vagy gyerekeimre rá támadjon a kutya, akár a lépcsőházban akár az utcán.

A jó Isten se menti meg utánna őket a kezeim közül.

Szerencsére felfogták a kérésem.

Irány a Jegyző és vedd fel a bizonyítékot!

2023. ápr. 19. 07:58
 12/19 anonim ***** válasza:
37%

"(volt hogy kutyafuttatóban, volt hogy megkötve gazdák beszélgettek, játékból olyan harapás lett hogy az hihetetlen."

Futtatóban miért is viszik be a gazdák a saját kutyáikat,amikor a támadós eb bent van?

A beszélgetős gazdáknál hogyan engedték a játékot, ha tudták, támadós a kutya?

Hogyan támad az a kutya? Póráz nélkül mászkál?

2023. ápr. 19. 08:19
 13/19 anonim ***** válasza:
65%

Ennyiért nem altatják el, legyünk már észnél.

Jegyző, önkormányzat a hivatalos. Vagy állatvédők ha épp nem ráznak le valami sallang dumával. Neked meg a józan eszed, nem mész oda amikor ott van ő is.

2023. ápr. 19. 09:21
 14/19 anonim ***** válasza:
31%
Annyira szánalmasan feljelentgetős lett a magyar. Krva gáz...
2023. ápr. 19. 09:58
 15/19 anonim ***** válasza:
78%
09:58, oké, akkor tanácsolj valamit helyette. Vagy az már nem megy?
2023. ápr. 19. 10:25
 16/19 anonim ***** válasza:
87%
Én jeleztem már ilyet hivatalos úton. Annyit kaptam válaszul, hogy köszönik, majd ellenőriznek. Nem történt semmi. Önvédelmi sprayt hordok magamnál, és védem magamat meg a kutyámat, ha kell (nem kellett még használni), a felelőtleneket meg leszarom. Itt sajnos így működik.
2023. ápr. 19. 17:26
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

Ha jol ertem, a kutya vagy kozos teruleten volt elengedve, vagy pedig porazon volt.

Csak keruld el oket! Minek engeditek oda a kutyaitokat?

2023. ápr. 19. 21:33
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Jegyző vagy fajtamentőknél kell bejelenteni.Ez a kutyának se jó hosszútávon hiszen lehet egyszer olyan sérülést okoz ami miatt el kell majd altatni.Inkább találjanak neki egy normális gazdit aki neveli is.
2023. ápr. 19. 21:40
 19/19 anonim ***** válasza:
34%

Bocs, amiért elsősorban az életemet védeném, míg a jegyző, állatmenhly, etc 2-3 hét (hónap) alatt csinlá valamit.

És igen, vinnék magamra védekező eszközt, legyen az paprikaspry vagy bármi, mert nem poén, hogyha az agresszív kutyulimutyuli nekem vagy a saját kutyámnak jön.

Nem érdekel, mi vagyunk az elsők, nem a másik, nekünk támadó kutya egészsége.

2023. ápr. 20. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!