A kutyám egy-két óra leforgása alatt szörnyű állapotba került, mihez kezdjek?
Nincs a közelben ügyeletben lévő állatorvos már.
A kutya csak fekszik, nem igen reagál ránk. Biztosan van valami belső fájdalma is, néha-néha felállt sétálni és púpos háttal óvatosan mozgott.
8 éves német bokszer. Holnap 7:30-ra van időpontom vele orvoshoz, epulusszal. De attól félek, hogy reggelre elpusztul.
Voltunk orvosnál és a sok hülye csont miatt székrekedése van, megkötott a beleiben. Kapott beöntést és valami valami folyadékot. Azt mondta az orvos, hogy mindent el kell követni, hogy ne kelljen operálni. Vér értékei tökéletesek.
Miben alkalommal szó szerint háború volt a csontok miatt. Apám annyira erőszakos volt, hogy nem tudtuk megakadályozni, hogy ne adja neki. Szokásos "50 éve is neki volt adva és nem volt semmi bajuk a kutyáknak" szövegek mellett persze.
Röviden: ne adjatok csontot a kutyáknak!
Remélem jobban lesz a kutyus!
Nagyon javasolnám hogy ülj le apáddal beszélgetni erről, értesd meg vele hogy most miatta és a hülye "50 éve is ezt kapták" miatt van életveszélyben a kutyátok!
Már jobb kedve van, csak el volt kábítva és még most ébredezik.
Már kétszer ürített, először kijött neki egy nagy híg adag, másodszor pár bogyó is volt. Laxatract-ot kapott otthonra.
Kis fogalmazás javítás: Apám annyira erőszakos volt, hogy nem tudtuk megakadályozni abban, hogy neki adja.
Uh, úgy örülök hogy jobban van a kutyus ❤❤ Remélem apád tanul az esetből...
(Én is hasonló rokonokkal küzdök, és minden másban is teljesen felelőtlenek, nekem meg jelenleg heti 2 napra egyedül kell hagynom velük... Az én kutyámnak még szerencsére nem lett baja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!