Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám egy-két óra leforgása...

A kutyám egy-két óra leforgása alatt szörnyű állapotba került, mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

Nincs a közelben ügyeletben lévő állatorvos már.

A kutya csak fekszik, nem igen reagál ránk. Biztosan van valami belső fájdalma is, néha-néha felállt sétálni és púpos háttal óvatosan mozgott.

8 éves német bokszer. Holnap 7:30-ra van időpontom vele orvoshoz, epulusszal. De attól félek, hogy reggelre elpusztul.

2023. ápr. 7. 22:07
1 2 3
 11/30 NTBS ***** válasza:
80%
Hogy van a kutyus?
2023. ápr. 8. 05:41
 12/30 A kérdező kommentje:

Voltunk orvosnál és a sok hülye csont miatt székrekedése van, megkötott a beleiben. Kapott beöntést és valami valami folyadékot. Azt mondta az orvos, hogy mindent el kell követni, hogy ne kelljen operálni. Vér értékei tökéletesek.

Miben alkalommal szó szerint háború volt a csontok miatt. Apám annyira erőszakos volt, hogy nem tudtuk megakadályozni, hogy ne adja neki. Szokásos "50 éve is neki volt adva és nem volt semmi bajuk a kutyáknak" szövegek mellett persze.

Röviden: ne adjatok csontot a kutyáknak!

2023. ápr. 8. 09:29
 13/30 anonim ***** válasza:
95%

Remélem jobban lesz a kutyus!

Nagyon javasolnám hogy ülj le apáddal beszélgetni erről, értesd meg vele hogy most miatta és a hülye "50 éve is ezt kapták" miatt van életveszélyben a kutyátok!

2023. ápr. 8. 10:19
 14/30 anonim ***** válasza:
94%
Sejtettem, hogy túl sűrű a széklete. Az enyém egyszer megevett egy kartondobozt, amitől annyira besűrűsödött a széklete, hogy pontosan ugyanezeket a tüneteket produkálta. Kb. egy hét volt, míg kitisztultak a belei. De folyamatosan fájdalomcsillapítót kapott addig és parafinolajat is csöpögtetni kellett a szájába, hogy jó sikosak legyenek a bélfalak. De rendbe jött, azóta nagyon nagyon figyelek arra, hogy mit eszek (CSONTOT SOHA!) és hogy véletlenül se lehessen elérhető számára a kartondoboz. Remélem minden jól alakul. :)
2023. ápr. 8. 11:42
 15/30 anonim ***** válasza:
89%
*eszik
2023. ápr. 8. 11:43
 16/30 A kérdező kommentje:

Már jobb kedve van, csak el volt kábítva és még most ébredezik.

Már kétszer ürített, először kijött neki egy nagy híg adag, másodszor pár bogyó is volt. Laxatract-ot kapott otthonra.

Kis fogalmazás javítás: Apám annyira erőszakos volt, hogy nem tudtuk megakadályozni abban, hogy neki adja.

2023. ápr. 8. 12:09
 17/30 anonim ***** válasza:
95%
Apádnak oda lehet adni az állatorvosi számlát. Nincs jobb tanulság, ha a saját hülyeségünk zsebre megy.
2023. ápr. 8. 12:17
 18/30 anonim ***** válasza:
92%

Uh, úgy örülök hogy jobban van a kutyus ❤❤ Remélem apád tanul az esetből...

(Én is hasonló rokonokkal küzdök, és minden másban is teljesen felelőtlenek, nekem meg jelenleg heti 2 napra egyedül kell hagynom velük... Az én kutyámnak még szerencsére nem lett baja)

2023. ápr. 8. 12:17
 19/30 A kérdező kommentje:
Ő fizette.
2023. ápr. 8. 12:24
 20/30 A kérdező kommentje:
Viszont van egy kérdés, amit én sem kérdezem és az orvos sem mondott róla semmit. Ilyenkor kell itatni a kutyát? Ott kapott valamennyi NaCl infúziót.
2023. ápr. 8. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!