Miért lehet az, hogy régebben cicás voltam, mostanában viszont egyre inkább kutyás kezdek lenni?
Figyelt kérdés
Megveszek a kutyulikért, főleg az éneklő ebekért.2023. ápr. 5. 03:06
A kérdező szavazást indított:
Hormonális oka lehet
Pszichés oka lehet
Személyiségfejlődés eredménye lehet
Szerelem lehet a dologban
Mellőzöttség lehet a dolog mögött
Sima véletlen
Tutyuli-összeesküvés állhat a dolgok mögött
Egyéb
23 szavazat
1/12 anonim válasza:
A szóhasználotdból kiindulva mindenképpen pszichés oka lehet.
2/12 anonim válasza:
A kérdés helyesírásilag kifogásolható, olvashatatlan! Milyen nyelven írtad?
6/12 anonim válasza:
Javaslom keress fel egy pszichiátert
7/12 anonim válasza:
Elkezdtél mentálisan leépülni, meghibbani. Egyébként, ha normális szavakkal kérdezted volna, akkor azt mondanám, hogy talán magányos vagy. Én is akkor tudtam viszonylag örömmel játszani a kutyánkkal, mikor Covid volt, online oktatás és nagyon depressziós lettem. Abban a néhány hónapban örültem neki, hogy vannak az ugató állataink, de úgy egyébként, nem ilyen súlyos letargiával, magánnyal "megáldva" nem szeretem őket:/
8/12 qkker1 válasza:
"A szóhasználotdból kiindulva mindenképpen pszichés oka lehet."
Sajnos javították a modik.
Ez volt az eredeti :
"Miért lehet az, hogy régebben titás voltam, mostanában viszont egyre inkább tutyulis kezdek lenni?"
9/12 anonim válasza:
A tutyuli kifejezésből ítélve fétises vagy.
10/12 anonim válasza:
A szóhasználotdból kiindulva mindenképpen pszichés oka lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!