Zooplus oldal mennyire megbízható?
Abszolút megbízható, már vagy 30-40 alkalommal rendeltem onnan, az elmúlt 7-8 évben.
Nekem annyi vele a bajom, hogy az átlagban 3 napos kiszállítási idő, nekem egy picit lassú. Legalábbis sok konkurencia van, ami gyorsabb…
Illetve 1-2 alkalommal előfordult, amikor tényleg sok dolgot rendeltem, hogy 2+ hetet is kellett várnom és végül nem is tudtak minden terméket megszerezni, amit kártyával kifizettem… Viszont megkérdezték, hogy az jó e, ha X összegben kuponnal kárpótolnak és tényleg kárpótoltak is.
A Petissimo annyival jobb, hogy a legtöbb terméket hétfőtől csütörtökig, ha 15 óra előtt megrendeled, akkor már másnap kiszállítják… Vagyis általában kevesebb mint 1 nap a szállítás. Mondjuk kedden megrendelem 14 órakor és másnap 8 körül kihozzák.
A zoopluson viszont az nagyon tetszik, hogy lehet képeket feltölteni a termékekről, meg az állatról ahogyan eszi pl.
És sokan használják is ezt a funkciót.
Én már nagyon sokszor rendeltem tőlük gyorsak megbízhatóak!
Rendszeres vásárló vagyok náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!