Mit csináljak kutya szobatisztasága érdekében mert már kifogytam az ötletekből?
De ha egeszsegugyi baja van, nem segit a trening. Lattam en is a trenert, hogy irtad, en csak erre a reszere irtam, hogy nem igaz, hogy nem lett normalisan kivizsgalva.
Sajnos nyomni kell, en is a harmadik allatorvosnal jutottam megoldasra, az elso ketto semmit nem akart csinalni a verkepen kivul. Ami nem mutatott elterest.
Nálunk a sokkal durvább macskabepisilésre az ecet vált be, az minden szagot megöl. Biztos segít valamennyit ha sikerül megszüntetni a szagot és legalább az nem iritálja.
És tudom, nem ezt kérdezted, de egy vizelet vizsgálatot azért valóban érdemes lenne csináltatni. Egyébként a húgykő is lehet lelki eredetű, de akkor is gyógytáppal kell kezelni.
Köszönöm a válaszokat. Konzultálok az orvosunkkal.
#14: Nem fogok lemondani a kutyusról csak azért mert nem tudok kertes házat vásárolni és azért sem, mert most felmerült egy probléma.
#16: abszolut nincs igazad. Egyáltalán nem morog, sőt van hogy odahozza a kajáját mellém vagy van hogy a fekhelyét.
#17: ezt nem tudom. elvileg makk egészséges. véreredményben sincs semmi eltérés. Plusz nem mindennapos dolog, hanem pl 3 napig bepisil, aztán 1 hétig semmi.
#18: igen is tudok neki parancsolni, nagyon engedelmes kutya. Ennek nincs köze a bepisileshez.
#19: mindig sok vizet iszik, ezért is sokszor viszem le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!