Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak kutya szobatiszt...

Mit csináljak kutya szobatisztasága érdekében mert már kifogytam az ötletekből?

Figyelt kérdés
Nem szobatiszta a kutyám. Vagyis az volt, aztán most ismét nem az lassan 1 éve. Átlagosan heti 3-4 baleset mindig van. Most lesz majd 2 éves, egészséges kutya. Mit használjak a parkettára? Mivel mossak fel, hogy elfelejtse a bepisilést? Természetesen tréner jár hozzánk, a kérdés valami szerre vonatkozna, hogy mit használjak. Jöhet padlómosó folyadék, spray, minden is, csak működjön. Köszönöm
2023. ápr. 2. 20:41
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nyilván nem tétlenül nézem 1 éve. Tréningezünk és vannak jó időszakok amikor 2-3 hétig semmi baleset nincs. De ezek elmúlnak és random visszajönnek a baleset. Lelki oka lehet a gyors környezetváltozás, költözés. Fix napirendje van, nincs ezzel összefüggésben, teljesen véletlenszerű a dolog.
2023. ápr. 2. 21:36
 12/22 anonim ***** válasza:
91%

De ha egeszsegugyi baja van, nem segit a trening. Lattam en is a trenert, hogy irtad, en csak erre a reszere irtam, hogy nem igaz, hogy nem lett normalisan kivizsgalva.

Sajnos nyomni kell, en is a harmadik allatorvosnal jutottam megoldasra, az elso ketto semmit nem akart csinalni a verkepen kivul. Ami nem mutatott elterest.

2023. ápr. 2. 21:40
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a sokkal durvább macskabepisilésre az ecet vált be, az minden szagot megöl. Biztos segít valamennyit ha sikerül megszüntetni a szagot és legalább az nem iritálja.

És tudom, nem ezt kérdezted, de egy vizelet vizsgálatot azért valóban érdemes lenne csináltatni. Egyébként a húgykő is lehet lelki eredetű, de akkor is gyógytáppal kell kezelni.

2023. ápr. 2. 22:49
 14/22 NTBS ***** válasza:
32%
Ezért célszerű inkább kertes házban kutyát tartani.
2023. ápr. 3. 07:58
 15/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Konzultálok az orvosunkkal.

#14: Nem fogok lemondani a kutyusról csak azért mert nem tudok kertes házat vásárolni és azért sem, mert most felmerült egy probléma.

2023. ápr. 3. 08:46
 16/22 anonim ***** válasza:
12%
Szimplan arrol van szo, hogy ledominal teged a kutyad, es ezzel jelzi, hogy ez az o terulete, nem a tied. Ugye, morog rad, ha hozzanyulsz a fekhelyehez vagy probakeppen el akarod venni az etelet?
2023. ápr. 3. 09:18
 17/22 anonim ***** válasza:
85%
Az nem lehet hogy inkontinencia okozza? Ivartalanított kutyáknál előfordulhat.
2023. ápr. 3. 10:40
 18/22 anonim ***** válasza:
10%
Verd bele az orrát, és meglátod, egy héten belül szobatiszta lesz. Az a baj, hogy nem tudsz neki parancsolni.
2023. ápr. 3. 11:24
 19/22 anonim ***** válasza:
67%
Nem iszik többet a szokásosnál?
2023. ápr. 3. 14:22
 20/22 A kérdező kommentje:

#16: abszolut nincs igazad. Egyáltalán nem morog, sőt van hogy odahozza a kajáját mellém vagy van hogy a fekhelyét.

#17: ezt nem tudom. elvileg makk egészséges. véreredményben sincs semmi eltérés. Plusz nem mindennapos dolog, hanem pl 3 napig bepisil, aztán 1 hétig semmi.

#18: igen is tudok neki parancsolni, nagyon engedelmes kutya. Ennek nincs köze a bepisileshez.

#19: mindig sok vizet iszik, ezért is sokszor viszem le.

2023. ápr. 28. 06:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!