Igaz a hír, hogy lesz Magyar Animal Cops?
Figyelt kérdés
Ma reggel hallottam az egyik műsorban, hogy készülődnek arra, hogy megalapítsák vagy nem is tudom mi a legjobb szó.
Mit tudtok róla?
2010. okt. 7. 20:20
11/13 anonim válasza:
22:36
Én még ennyire radikális állatvédőkről nem hallottam! Símaszk stb. Olyan állatvédő csak az USA-ban van/tetkós állatmentők/
12/13 anonim válasza:
21:28-
"Állatvédőrség néven már alakult egy országos mozgalom még tavaly. Ők országos szinten mentik az állatokat és akár el is kobozhatják őket.."
Én megkerestem őket, de azt mondták, ott nincs hatáskörük, nem tevékenykednek. Pedig csak 1 megyével arrébb lett volna :S Erről ennyit!
13/13 A kérdező kommentje:
Igenis vannak Magyarországon a radikálisok, de az Usa-val ellentétben nálunk álcázniuk kell magukat ...
2010. okt. 8. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!