Az igaz, hogy a nagy keleti juhászkutyák kenyéren és tejen élnek?
Figyelt kérdés
2023. márc. 30. 09:49
21/29 anonim válasza:
Hát, ezek a falusi macskák és kutyák nem jártak az Állatorvosi Egyetemre, biztos ezért nem tudják, hogy ártania kéne nekik.
22/29 A kérdező kommentje:
Egyiptomban előbb innák meg a legyek a savót, mint szegény kutyusok...!
2023. márc. 30. 19:32
23/29 anonim válasza:
A savó tele van fehérjével. A gyúrósok is savóport esznek.
24/29 anonim válasza:
A savóban minden megvan, ami a tejben, de nincs benne laktóz. Pont ezért itatják a savót a kutyával. A sok tejtől hasmenésük lenne.
25/29 anonim válasza:
Igen, néztem egy román kisfilmet is róla ahol a disznóknak való kukoricagrízzel etették a kutyákat és nem néztek ki szarul. Ilyenkor azért elgondolkodom rajta, hogy én meg Acanával etetem a kutyáimat, mert elvileg az a frankó, hogy kinek van igaza. Mindegy, én nem vagyok keleti ország juhásza, úgyhogy táppal etetek.
26/29 anonim válasza:
Én gyakran adok grízes savót a kutyáknak. Annyi, hogy én húst is adok nekik.
27/29 gungasam válasza:
Az állattartó dönti el, hogy mit tud adni az állatainak. Mivel a háziállat kiszolgáltatott helyzetben van kénytelen azt elfogadni ami van.
28/29 gungasam válasza:
Ha a kutyák aludt tejet kaptak nem igazán lehettek érzékenyek a laktózra mert abban nincs.
29/29 anonim válasza:
Kérdésre válaszolva, kérdező, régen falun azok voltak a vegetáriánusok, akiknek nem tellett húsra.😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!