Kötelező oltáskor lehet még kérni a kutya altatását?
Mikor gyerek voltam, tudom hogy lehetett ilyet. Mentünk oltatni és aki le akarta adni a kutyáját, azt ott elaltatták és egy platós kocsira dobták őket. Az elszállításról sem a gauda gondoskodott.
Nagymamám a két kutyából egyet leadna, már beoltatni sem szeretné. Lehet még ott a helyszínen altatni? Csinálnak még ilyet?
Tehát a kutya szimplán egy bio biztonsági rendszer.
Kizárt, hogy bárki is sétáltassa őket.
Szerencsétlen nyilván ugrál, ha senki nem sétáltatja és neveli.
"A nagymamát pedig add le a temetőben egy gödör mellett."
Kutyatartók érzelmi szintje. És akkor ti pofáztok, hogy milyenek az emberek.
"A nagymamát pedig add le a temetőben egy gödör mellett."
Te már leadtad a tiédet, ugye? Meg a többi idős rokonodat is.
Az a baj, hogy tenyleg nem kell senkinek egy ilyen kutya, szoval sajnos ez a gazdi kereses dolog egyszeruen nem jarhato ut, ezt a reszet ertem, en is atmentem ezen, amikor a szomszedom kutyajanak probaltam gazdat keresni. Nem ment, igy en megtartottam a kutyat vegul, de ha en nem vagyok, az is az utcan vegzi.
Viszont akkor mar inkabb kossetek ki egy menhely kapujahoz es hagyjatok ott. Undorito dolog ez is, mert nyilvan sehol nincs hely es ez nekik teher, de most ha a ciganyoknak akarjatok adni, akik majd jol megkinozzak es megolik, annal meg ez is jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!