Szívbeteg, idős kutya fogak miatti altatása? Vállalnátok?
14 éves, mozognak a fogai és fogkövesek. 5 foga már hiányzik. 2 éve volt fogkő eltávolításon és foghúzáson, de megint borzasztó állapotban van a szája. Viszont azóta kiderült, hogy szívbeteg, gyenge a szíve. Foghúzást csak altatásban tudják megcsinálni. Múltkor már feldagadt a szája a fogai miatt, akkor kapott rá gyógyszert és elmúlt, de ma megint feldagadt neki, így ez nem tudom meddig lehet megoldás. Doki szerint is csúnyák a fogai és meg kéne csináltatni, van kockázata az altatásnak, de nekem kell a döntést meghozni.
Bevállalnátok, hogy esetleg nem ébred fel altatásból?
Az én kutyám is szívbeteg, nekem konkrétan megmondta az orvos, hogy nem altatható, nem javasolja, nem a fogával volt gond amúgy. Egyébként én is éreztem, hogy nem műthető. Nem is lett műtve, azóta is jól van :)
(persze gyógyszereket szed a szíve miatt, plusz kontroll vizsgálatok)
Akit ajánlottak, őt nem ismerem, de ezek alapján vidd el hozzá, gondolom azt is megmondja ha nem javasolja a altatással járó fogkezelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!