Elítéli az állatorvos azokat az embereket, akik szaporítják a fajtajellegű kutyájukat?
Ha 2-7 éves koráig egy yorkinak vagy csivavának évente 1x kiskutyái születnek, összesen 6*.
Az állatorvos, akihez hordja a kutyát, kiskutyákat évente, ilyenkor mit gondol, mit mond?
Nagyszuleimet latogattam meg par napig pont, amikor a kutyamat el kellett ott vinnem a falusi orvoshoz, mert akkor vettem eszre, hogy esedekes az eves oltasa.
Az orvos kerdezte, hogy ivaros-e a kutyam, mert szerinte nagyon szep es neki van egy kan tacskoja, lehetnenek kolykok....
Na az eszem megallt, de tenyleg. Amugy ivartalan tacsko keverek kutyam van, nem is fajtatiszta, orokbefogadtam...
Szoval hat van ilyen is.
Az orvos is csak ember. De azt gondolom, hogy azert a tobbseg eliteli ezt, foleg a fiatalabbak.
Ez a doki volt vagy 70-80 eves, na meg ugye falusi, szoval ott maskepp mennek a dolgok meg ma is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!