Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elítéli az állatorvos azokat...

Elítéli az állatorvos azokat az embereket, akik szaporítják a fajtajellegű kutyájukat?

Figyelt kérdés

Ha 2-7 éves koráig egy yorkinak vagy csivavának évente 1x kiskutyái születnek, összesen 6*.

Az állatorvos, akihez hordja a kutyát, kiskutyákat évente, ilyenkor mit gondol, mit mond?

2023. márc. 28. 23:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
95%
Az állatorvosok sok tenyésztőt is elítélnek, hát még azokat a szapikat, ahonnan sorra kapják a parvos, férges, bolhás kiskutyákat. (Nem, nem örülnek neki).
2023. márc. 29. 10:00
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze, bár nekik bevétel. Egyébként volt noname interjú egy olyan állatorvossal, aki eljár illegális kutyaviadalokra. Elítéli, de elmegy és tartja a száját, mert ha jártatná akkor nem hívnák és a viadalokat akkor is megtartanák, csak a kutyák nem kapnának szakszerű ellátást.
2023. márc. 29. 10:08
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyszuleimet latogattam meg par napig pont, amikor a kutyamat el kellett ott vinnem a falusi orvoshoz, mert akkor vettem eszre, hogy esedekes az eves oltasa.

Az orvos kerdezte, hogy ivaros-e a kutyam, mert szerinte nagyon szep es neki van egy kan tacskoja, lehetnenek kolykok....

Na az eszem megallt, de tenyleg. Amugy ivartalan tacsko keverek kutyam van, nem is fajtatiszta, orokbefogadtam...

Szoval hat van ilyen is.

Az orvos is csak ember. De azt gondolom, hogy azert a tobbseg eliteli ezt, foleg a fiatalabbak.

Ez a doki volt vagy 70-80 eves, na meg ugye falusi, szoval ott maskepp mennek a dolgok meg ma is.

2023. márc. 29. 12:01
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát sztem nem jó a szaporítás, és nem támogatom. A legtöbb doki sem
2023. márc. 29. 15:20
 15/15 anonim ***** válasza:
94%
A legtöbb állatokat szereti ember nem támogatja a szaporítókat.Tenni ellenük nem fog semmit és az ellátást se tagadja meg.Tanácsolni viszont tanácsolhatja,hogy ez nem a legjobb dolog.
2023. márc. 29. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!