Túlzás, ha valaki így fetreng a kutyáján?
Férfiként elkalandozik a gondolatom, olyan érzésem támad, mintha több lenne köztük.
Hát ez elég durva.
Imádom a rotimat, de nem ilyen módon vagyok belé szerelmes, csak úgy, mint gazdi a kutyájába.
Én annyit szoktam, hogy mellé és nem rá fekszem, átölelve vakargatom, de nem mászók rá és nem "erőszakolom meg" szerencsétlent.
Olyat is szoktunk este későn, inkább nyáron, hogy kifekszünk az ég alá egy mezőn úgy, hogy ő ugyanígy oldalt fekszik én meg párnának használom és a mellkasára/hasára teszem a fejem úgy, hogy felfelé nézek.
Eredeti rotis párna:D
Na de ez, azt hittem megszexeli azt a kutyát....
Elég volt mára....
Nagyon remélem, hogy ez a képernyő előtt ülőknek szól, és, ha nem pörög a felvétel, akkor nem így nyúl a kutyájához.
(Szerintem tipik az a videó, ahol el kell hitetnie, hogy más a téma, de amúgy mindkét fél tudja, hogy nem a kutyás gazdik lesznek a nézőközönségei ennek, hanem a férfiak, és azok az emberek, akik ezen kiakadnak, - legyen is így)
En is hasonloan olelgetem puszilgatom a hasonlo kutyam. Nekem ez szeretet egyik kifejezese. (Masik a rendszeres kozos kocogas,es fozes magunknak.)
Benne bizhatok,orokke szeretni fog. Ugy hivom,hogy szerelmem. Az utcan is es ott is adok idonkent puszit.
A vonaglas a nezoknek szol,a megbotrankoztatas a cel. Attol is novelszin a nezettseg. Semmi szexualis nincs benne.
Hat nem szokvanyos, az biztos.
Nalam is van egy hatar, ez mar azon tul van, pedig reggelente amikor idebujik a kutya, en is olelgetem, simogatom, de basszus, nem dorgolom hozza a p*am. Kisse beteg a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!