Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért lett manapság ekkora...

Miért lett manapság ekkora divat a kutya?

Figyelt kérdés

A kutyák szinte már mindenhol olyan státuszban vannak, mint egy ember. Strandra, étterembe, szállodába is visznek kutyákat. Félreértés ne essék, nem vagyok állatgyűlölő, de szerintem ez túlzás. Régebben be is záratták azt az éttermet, ahova állatot vittek be... Én mondjuk a házamba sem engedném be, de a saját házában azt csinál mindenki, amit akar

Sokan százezreket fizetnek egy kutyáért meg a tápszerért, amiből pár év alatt milliók lesznek. Jó, a pénzével is azt csinál az ember, amit akar, de pl. régen a kutya a maradékot kapta és az udvaron lakott, volt ólja és megugatta az idegeneket.

Amikor meg emeletes házban tartanak kutyát, azt sem értem, hiszen ott nem tud kényelmesen ellenni, nem tud egy nagyot futni stb...

Tiktokon is rengeteg olyan videó van, ahol a kisbabát nyalogatja a kutya meg ott fekszik a csecsemő mellett a nagy németjuhász kutya az ágyban. Én pl. félnék, hogy a gyerek odakap és a kutya megharapja.

Ez a "kutyaipar" ennyire fellendült? Vagy csak a Facebookon akarják megmutatni, hogy nekem ilyen meg olyan fajtatiszta kutyám van? Nem tudnak jobb karácsonyi ajándékot kitalálni a gyereknek, mint a kutya, amit jobb esetben pár hétig élveznek, aztán elajándékozzák? A strandokra is beviszik a kutyákat, pedig ott sem engedi a szabályzat, de nem is foglalkoznak vele. És még a kutyatulajdonosok vannak megsértődve, ha megkérjük őket, hogy bizonyos helyekre ne hozzák be a kutyájukat...

A múltkor egy étteremben két kutya egymásnak esett, majdnem felborították az asztalokat is. A farkát meg úgy csóválta, hogy majdnem leverte a tányéromat a szomszéd asztalnál ülők kutyája...

2023. márc. 18. 18:59
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
32%
Tudod, az ilyen embereket kéne inkább kizárni mindenhonnan, mint te, akit minden zavar, és akkor nem zavarna se gyerek, se semmilyen állat, ami egy levegőt szív veled. Élnél egy atombunkerben a kis hermetikusan lezárt csillámpónis világodban, és ott magadban örömködhetnél, hogy nem zavar senki más az életével. (Ja de, mert lenne neted, ahol "csúnyát" írnának rád)...
2023. márc. 22. 11:02
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
Én meg azt nem értem aki minden nap lemossa az autóját, meg elélvez a látványától, mikor fél perc alatt retkes lesz újra és amúgy is csak egy közlekedési tárgy. Mégsem pofázok bele más érzelmi világába, más se pofázzon bele az én kutyatartási világomba, pláne mivel zavarni sem zavarok vele senkit. Az, hogy valaki lelki beteg és ezt látja bele a dolgokba ahhoz meg semmi közöm.
2023. máj. 7. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!