Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyám elég púposan jár meg...

Kutyám elég púposan jár meg tudja húzni a hátát vagy hogy mondják ezt ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Annyit kellene tudni róla ,h idősebb keverék utcáról vittem haza még kissebb korában most 8 éves ,de mozog állandóan,pörög..

A szomszéd kutyát utálja és amikor a kerítéshez jön hát hajtaná el :)

Ma azt vettem észre megsimogattam és nem akarja ,h a hátához érjek

el megy tőlem de látom ,h jönne oda ,eszik iszik amúgy széklet is van vizelet is normál ,csóvál ugat is ha kell.

Csak furán puposan tartotta néha a hátát.

Figyelni fogom mi lesz holnap vagy utána remélem nem kell doki..

Volt már így valaki???

2023. márc. 17. 20:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
31%
#10 Hú, de sikerült felhúznod magadat. :)) Siralmas, hogy az embereknek milyen szinten nem megy a szövegértés. Olvasni megtanulni neked kellene, mucus! :*
2023. márc. 17. 21:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Fergesseg is lehet. 2-3 havonta kap drontalt? Havonta meg szivfereg ellenit pl next guard spectra?
2023. márc. 18. 01:51
 13/15 A kérdező kommentje:

Nem férges rendszeresen kap féreghajtót 3 hónapot tartjuk legalábbis így egyeztünk meg a dokival anno.

Ma már sokkal jobban van szerencsére nem lesz nagyobb baj csak többet pihen most.

Már játszott is :)

2023. márc. 18. 11:34
 14/15 anonim ***** válasza:
50%
Nekünk is ezt csinálta a kutyánk. Bélelzáródása volt. Bele is halt.
2023. márc. 18. 20:10
 15/15 A kérdező kommentje:

Sajnálom a kutyád.

Már írtam 2x is, van széklete is vizelet is és jól van ma már semmi baja nem volt.

:)

2023. márc. 19. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!