Tényleg hülyeség volt 2. kutyát idehozni? Nehány embernek nem tetszik.
Figyelt kérdés
Nincs kapcsolatom, ezért az sincs, hogy az idősebb kutyámmal van valaki, ha dolgozom. Macskát nem szerettem volna,mert az teljesen más faj és virágom se lehetne, mert leveri/megeszi. Sétálós típus vagyok, nem bent ülős és a macska rengeteget lenne egyedül, amíg a kutyával mászkálok. De szerettem volna, ha a kutyám nincs teljesen egyedül, míg nem vagyok itthon. Tényleg rossz döntés volt?2023. márc. 17. 16:47
21/23 A kérdező kommentje:
Volt suliban, ott se történt semmi. Ott is elég sokat ugatott.
2023. márc. 18. 12:20
22/23 anonim válasza:
És mit mondott erre a tréner?
23/23 A kérdező kommentje:
Semmit. Rászólt, aztán kis idő múlva újra kezdte. Vizsga alatt nem csinálta. Megkérdezek egy másikat.
Modt vittük sétakor a labdát, de akkor még lehasal, jönni alig akar. Játszana inkább. Elvesxem tőle, akkor meg rajtam keresi. Labdafüggő. De így legalább nem, vagy alig adott ki hangot. Főleg ha a szájában volt.
2023. márc. 18. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!