Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tényleg hülyeség volt 2....

Tényleg hülyeség volt 2. kutyát idehozni? Nehány embernek nem tetszik.

Figyelt kérdés
Nincs kapcsolatom, ezért az sincs, hogy az idősebb kutyámmal van valaki, ha dolgozom. Macskát nem szerettem volna,mert az teljesen más faj és virágom se lehetne, mert leveri/megeszi. Sétálós típus vagyok, nem bent ülős és a macska rengeteget lenne egyedül, amíg a kutyával mászkálok. De szerettem volna, ha a kutyám nincs teljesen egyedül, míg nem vagyok itthon. Tényleg rossz döntés volt?
2023. márc. 17. 16:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
28%
valószínűlegamíg nem vagy otthon égtelen nyüszítés és ugatás a műsor. ez azért már az állatkínzás esete.
2023. márc. 17. 18:07
 12/23 anonim ***** válasza:
73%

Neked azért kell kapcsolat, hogy legyen a kutyáddal valaki?

Egyáltalán mi ez a zagyvaság, amit idehánytál? Fogalmazd újra és fuss neki újra.

Egyébként ha rendesen van szocializálva mindkét kutya, és ivartalanítva vannak, akkor nem okozna gondot az összeeresztésük.

2023. márc. 17. 18:19
 13/23 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem a legjobb döntés volt egy másik kutya! Eddigi tapasztalataim alapján már soha nem tartanék egyedül állatot!
2023. márc. 17. 18:23
 14/23 A kérdező kommentje:

Nem ugat és nyuszit itthon senki. Nézem a kamerán.

Idegen kutyát nem ellenségnek nézi, hanem oda akar menni hozzá.

2023. márc. 17. 19:13
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem egészen értem a problémát... Ha te elvagy így, nem rombolnak, ugatnak a kutyák távollétedben, le tudod őket fárasztani mentálisan és fizikálisan és nem kell extrém ideig tartogatniuk a kis/nagy dolgokat, akkor jó ötlet volt, ha valami nem teljesül vagy te érzed rossznak a szituációt, akkor meg nem volt jó ötlet.

Az ugatás meg nem mindegy, hogy két vakkantás vagy olyan konstans ricsaj, ami 5 percig tart és zeng tőle a környék, de leginkább itt is az a lényeg, hogy ha téged nem zavar és a negatív kommentek sem zavarnának, akkor jó döntés volt a második kutyus.

2023. márc. 17. 19:24
 16/23 anonim ***** válasza:
62%

En szivesen odamwgy es beolvasok az illetonek,akit zavar akutyad. Egyutterzek.

Amugy meg keziradion hangos zene menjen kutyaseta kozben.

2023. márc. 17. 20:08
 17/23 A kérdező kommentje:

Miert kell zene?

Most láttam, valaki labdát pattogtatott. Ezt kipróbálom, de szerintem egy dobás után megy a labda amerre akar, kétbalkezes vagyok.

2023. márc. 17. 21:03
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Általában a sétánál őrjöngő kutyákat nem kedvelik az emberek. Az, hogy miért ugat a kutyád éppen, nem igazán számít.

El kellene kezdeni leszoktatni róla. Ehhez remek segítséget tud adni sok-sok kutyaiskola.

2023. márc. 18. 09:27
 19/23 anonim ***** válasza:
60%
Vagy fokozatosan kellett volna elkezdeni szoktatni az egyedülléthez, akkor nem vernyogna a kutya.
2023. márc. 18. 10:23
 20/23 anonim ***** válasza:
65%
Esetleg le kellene szoktatni erről az ugatásról a kutyádat. Tudod, nem minden kutya reagál jól erre, pl egy egykor harcoltatott vagy bántalmazott mentett kutyával lehet ebből konfliktus. A másik gazdi a saját kutyáját ismeri, a tiédről nem tudja, miért ugat. Az jó, ha nem engeded oda, de kutyasuliba eljárhatnátok, az a kutyáknak is jó lehetőség, hogy szokják kontrollált körülmények között más kutyák társaságát.
2023. márc. 18. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!