Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen természetes nyugtató...

Milyen természetes nyugtató van kistestű kutyák szamara?

Figyelt kérdés
2023. márc. 16. 16:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%

ÉN meg több kutyakiképzőt ismerek és mindegyik azt mondta,hogy nem szabad instabil,félős kutyát simogatni!!! Kutyás szakmában dolgozok szóval tudom miről beszélek :)

Kedves kérdező mivel ölbe is veszed őket, csak ráerősítesz a félelmükre így. Főleg ha ők kéredszkednek fel...

Inkább a kérdés az,hogy miért félnek ennyire az idegenektől??? Egy jól szocializált,nevelt kutya nem fél az idegenektől.

Ezen nyugatató nem fog segíteni. Mivel az emberek járkálnak gondolom kb egész nap. Nyugtató max 1-3 óra hosszát segít ha segít. Így is van amelyik kutyának beválik valamelyik nem.

Szobakennel jó lehet viszont ettől függetlenül ugyan úgy érzik az embereket,járkálást,zajokat.Illetve ebbe is bele kell szoktatni őket. Nem egyik napról a másikba berakod,mert ha ennyire instabilak egy szobakennelben még inkább azok lesznek.

Amit tehettek nem vesztek tudomást a félelmükről, nem szóltok hozzájuk nem foglalkoztok velük.

Vagy elviszitek őket rokonhoz, ismerőshöz vagy kutyanapközibe beadjátok mielőtt jönnek a munkások.

2023. márc. 17. 19:36
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Vannak régimódi trénerek, ez tény, de nincs igazuk, és ezt a legprofibb trénerek is alá tudják támasztani.

[link]

[link]

2023. márc. 18. 11:03
 13/14 anonim ***** válasza:
34%
Eddig úgy volt hogy nem szabad kedveskedni a félős kutyával, most felütötte a fejét egy másik vonal... Mi alapján döntse el az ember hogy kinek hisz? Ez a téma baromira zavar engem, mert már nem tudom mivel ártok, vagy teszek jót a kutyámmal. 🤷
2023. márc. 18. 11:11
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd el a scidogtól linkelt írásokat, nagyon jól elmagyarázzák, példával együtt, miért jó, ha nyugtatod a kutyát, azaz oldod a feszültségét.

Én például fogorvosnál félek, de ha vahol semmibe veszik, ha kezelés közben hányingerem lesz, vagy esetleg elkezdenek veszekedni, az ezen nem segít, csak rosszabb lesz, aki türelmes, segít valahogy, ott jobban el tudnak látni.

2023. márc. 18. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!