Szófogadatlan, rombolós, mindenkit fellökő kutyát kb mennyi idő megnevelni?
Sajnos az egész család életét megkeseríti, de nem adnánk vissza a tenyésztőnek, mert már rohadt sok pénzt ráköltöttünk.
Ismerős ajánlott egy kiképzőt, aki hetente kétszer foglalkozik vele. Több kutyát visz el egyszerre és 1-2 órát foglalkozik velük.
Mennyi idő alatt várható javulás?
Ismerős ajánlott egy képzett oktatót.
Holnap adja meg a számát és egyeztetek vele.
Mindig is így viselkedett, amióta nálunk van. Hat hetesen hoztuk el, most egy éves.
De így lesz, elviszi sétálni többedmagával, hogy szocializálódjon. A barátnőm kutyája hozzá jár.
"Hat hetesen hoztuk el, most egy éves."
6 hetesen még nem is lehetett volna nálatok, törvény tiltja, szapis kutya, alap kölyökkori szocializáció kimaradt, ami nagyon fontos lett volna.
Nem tudom a nevét, mint mondtam. Mondta a barátnőm, de nem jegyeztem meg. Gondolom a telefonszámmal együtt azt is leírja.
Állítólag működik a nevelés, csak nem mondta mennyi idő. (Nem olcsó)
Olvastam, hogy bentlakásos kutyakiképző is van. Csak baromi drága
Annak semmi értelme, hogy valaki heti párszor egy-két órát foglalkozik vele. Nektek kellene megtanulni, hogyan kell kutyát nevelni, erre szuper dolog egy tréner segítsége. A kezdetektől fogva folyamatosan kellett volna foglalkozni. Még helyrehozható, de nehéz lesz és kitartó, következetes nevelésre lenne szükség.
Mennyit foglalkoztok vele naponta? Mennyit sétáltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!