Jól döntöttem ? Tanácstalan vagyok
Van egy közepes testű 12 éves keverék kutyánk. Sajnos régóta láncon volt (nem a mi hibánkbol mi ugy költöztünk ide)viszont amióta itt élünk minden elengedtük futkározni az udvarban. Régebben elkezdett már ránk morogni amikor megakartuk kötni vagy éppen ha 2 en voltunk a közelében morgott vagy éppen ha simogattuk es már nem akarta akkor is ránk mozdult.
A szemei is halyogosak illetve már van amikor egesz ejjel a semmit ugatja ( kiszoktunk menni megnézni miert ugat) Már addig fajult a dolog hogy nem tudjuk megkötni mert harapna. Szerintetek rosszul döntöttem azzal hogy elaltattatom? Kérlek ne iteljetek el
"Kérlek ne iteljetek el"
. Akkor jól.
De, melyen elitelem azt; aki baszik foglalkozni a kutyaval es lancon tartja, nem neveli. Ha meg nem a tietek volt, passzoltatok volna le inkabb valahova mar evekkel ezelott.
Az altatas reszehez nem tudok mit mondani, orvos dolga eldonteni, hogy megcsinalja-e. Ha indokoltnak latja, akkor meg.
Szegyelljetek magatokat, hogy igy tartottatok kutyat.
Már elaltattad?Vagy csak fogod?
Ha ilyen problémái vannak akkor lehet tényleg jó ötlet, még a végén bekattan és rátok támad.
3mas:
"Sajnos régóta láncon volt (nem a mi hibánkbol mi ugy költöztünk ide)"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!