Miért húzódik fel magától a Csivavának a fitymája, és látszódik az a csúnya húsdarab?
Figyelt kérdés
2023. márc. 13. 17:49
11/19 anonim válasza:
Csúnya, és? Ne tarts kan kutyát.
12/19 anonim válasza:
Csúnya, nem csúnya, így működik. Ez van. Nem a jó isten, nem a te, de még csak nem is a véleményed hatarozza meg milyen fiziológiai tüneteket produkál egy élőlény. Ezt vagy el tudod fogadni, vagy nem, mindkét eshetőségre létezik értelmes reakció. Például egyszer föl is lehet nőni
13/19 anonim válasza:
Van két nagytestű kan kutyám.
Rendszeresen elő szokott bújni nekik a bőrből, de ez teljesen normális.
Ivaros mindkettő.
14/19 A kérdező kommentje:
Na nekem nem kell többet kan
2023. márc. 15. 15:06
15/19 anonim válasza:
mennyi idős vagy ?elolvastad a regisztrációs feltételek ha már ilyen lelkesen jelentgeted a válaszolókat
16/19 A kérdező kommentje:
Én senkit sem jelentettem
2023. márc. 15. 18:04
17/19 anonim válasza:
13-as vagyok.
Írod hogy "na neked nem kell többet kan"
Ez komoly? Emiatt?
Akkor minek egyáltalán neked kutya ha ennyit nem tudsz elfogadni.
Úgytudom a szukák meg véreznek időnként ott, az jobb?
Szegény kutya meg feltétlenül szeret téged, te meg eltaszítod magadtól mert néha előbújik a fütyije...
"Az a csúnya húsdarab"
18/19 A kérdező kommentje:
Szeretem na, hülye vagyok
2023. márc. 16. 17:53
19/19 anonim válasza:
Az én kan németjuhászom meg maszturbál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!