Kutya mit szól ahhoz ha leordítjuk a fejét?
Figyelt kérdés
2023. márc. 11. 10:41
1/12 anonim válasza:
Nekem azt mondta halkabban kicsit
3/12 anonim válasza:
Az attól függ. Két kutyám van. Az egyiket nem érdekli, mennyire vagyok rá kiakadva.
A másik, ha nagyritkán leordítom a fejét, először toporog, utána akarna ő eliszkolni, kicsit hátrálni, de rászólok, aztán előrébb jön, ahol van, majd végül lefekszik.
4/12 anonim válasza:
Én nem szoktam leordítani a kutyám fejét. Egyszer kiabáltam csak rá, összehúzta magát és bement a házába.
5/12 anonim válasza:
A többsége fél . Retteg, és nem érti mitől őrült meg a gazdi.
7/12 anonim válasza:
Az enyém bocsánatkérően néz, nyüszít, és behúzott farokkal hátrál
8/12 anonim válasza:
Szerintem biztos, hogy szomorú lesz ilyenkor, hiszen tisztában van vele, hogy hibázott, ezért bűntudata, lelkiismeret-furdalása lesz. Ilyenkor érdemes megbüntetni, hogy tanuljon az esetből. De leordítani a fejét azt semmiképpen sem érdemes! ;)
9/12 anonim válasza:
Előzőkkel egyetértek. Én sem ordítom le a fejét. Minek? Nincs értelme.
10/12 anonim válasza:
Igenis vannak olyan helyzetek amikor le kell ordítani a fejét, hogy egy életre megjegyezze. Pl ha fellök valakit.
De egyébként elég rászólni a tiltószóval, ha nem hagyja másodjára komolyabban is, és meggátolni a viselkedést. Ez a leordibálás tényleg csak ha minden kötél szakad.
Ja és ettől nem leszel rossz gazdi, az együttélésnek szabályai vannak amit mindenki betart, kutya is, gyerek is, én is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!