Baja lehet a kutyámnak a veszettsèg elleni oltástól?
Figyelt kérdés
Elègge kis termetű, ès gyenge a szervezete is,főleg az oltásoktól szokott rosszul lenni. 2 èves, most kapta meg a veszettsèg elleni oltast, azèrt fèlek mer elvileg ez a legveszèlyesebb az állatokra.2023. márc. 9. 17:23
1/25 anonim válasza:
A veszettség sokkal veszélyesebb
2/25 anonim válasza:
2 évesen talán nem ez lenne az első oltása. Ergo tudhatod, az adott gyártmányra miként reagált. Ha egy fajtára allergiás, akkor van másik gyártmány is. Az orvos tudja.
3/25 A kérdező kommentje:
Minden más oltást megkapott, egyedül a veszettsèg ellenit kapta meg ilyen kèsőn mert előző dokija azt mondta hogy fiatalabb korába kockázatos. Azóta másik orvoshoz járunk ő meg azt mondta hogy semmi kockázata nincs..
2023. márc. 9. 17:36
4/25 anonim válasza:
Utólag aggódsz ? Sok eszed van , megkapta ha lesz baja akkor tudod hogy birka voltál .
5/25 anonim válasza:
Ez hülyeség.Ha éppen nem valami betegségben van a kutya,akkor maximum allergiás lehet rá,semmi több. Ha annyira veszélyes lenne,akkor nem adnák már kölyök korban.
6/25 anonim válasza:
Ez a macskás folytatása? https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__12165546-a-..
Mondjuk én örülök, hogy megy a fotelállatvédők prolihergelése. >:)
7/25 anonim válasza:
Amelyik doki ilyet mondott, az hülye, már bocsánat. Már kölyökként meg kell kapnia az első veszettség elleni oltását, aztán évente ismétlés. Adja vissza a diplomáját, amelyik állatorvos ilyet mond, hogy fiatalabb korban kockázatos. Legalább határ közelében éltek, ahol átszökdösnek veszettség vírusával fertőzött állatok?
8/25 A kérdező kommentje:
Nem, nem határ mellet èlünk.
#4 nem igazan ertem a kèrdèsed.. nyilván tisztába voltam vele hogy be kell adni neki, hiába aggódtam/aggódok, ez kötelező oltás. Az már más kèrdès hogy az előző orvosa bebeszèlte a fejembe hogy kockázatos, mivel èn nem vagyok állat orvos igy neki hittem ès ahogy ajánlotta 2 èves korába adattam be. Hálisten a mostani orvos be adta neki ès nem húzta az időt mèg tovább, de szerintem ez èrthető hogy aggódok
2023. márc. 9. 18:06
9/25 A kérdező kommentje:
Mellett*
2023. márc. 9. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!