Van itt kutya allergiás kutya gazdi?
Allergiás lettem az 5 éves kutyámra, ha simogatom szörnyű viszket a bőröm és tusszogok ha a közelében vagyok.
Semmiképp nem adom oda senkinek, inkább szenvedek!!! De ha lenne valami csoda krém vagy gyógyszer ami segít ebben azt megköszönném :))
Vannak allergiát csökkentő bogyók, de van egy természetesebb módszer is. Erről a termékről több helyen is olvastam már, és elvileg napi használattal kb. 3 hónap alatt megszűnik az allergia, 1 év használat után pedig teljesen meg lehet szabadulni az allergiától. Még nem próbáltam, de tervben van.
Üdv, egy állatallergiás kutya gazdi.
Dr.Chen Pollengrape készítmények jók allergiára, plusz antihisztamin, pl. Claritine, Cetirizin. Nekem szúnyogcsípésekkel van gondom, ezek váltak be, a kenőcsökkel nem értem semmit.
Egyébként milyen fajta kutya? Őt is lehet gyakrabban fésülni, jobban odafigyelni, hogy ne legyen annyi kutyaszőr, beszerezhetsz egy jobb porszívót. Milyen padlóburkolat van a lakásban? Nálam például padlószőnyeg nincs, mert gyerekkoromban sokat köhögtem padlószőnyeges lakásban, lehetetlen kitisztítani rendesen, mikor lecserélték a szüleim laminált padlóra, megszűnt utána a rendszeres köhögés. Vannak jó kárpittisztító habok is, ez a kárpitos bútorokra is jó például, kutyás lakásba hasznos ez is.
És amikor épp olyan helyen vagy, ahol biztosan nincsen kutya, akkor nincsenek tüneteid? Mennyi idős a kutya? Mennyire egészséges?
Az én immunrendszerem pl. hevesebben reagál olyan kutyákra, akikről aztán kiderül, hogy betegek, bár nem tudtam előtte, csak jelentkezett pl. viszketés, miközben a saját kutyámnál semmilyen allergiás reakció nincs, pedig mentett keverék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!