Allergiás lenne? Mire?
Figyelt kérdés
Új kutyás vagyok és látom, hogy nap közben időnként vakarózik meg elég sűrűn nyalogatja a mancsait illetve ritkábban a testét is. Ez allergia jele lenne vagy csak tisztálkodik? Esetleg unatkozás? Stressz? Vagy ez normális?
Ha allergia, hogyan deríthetem ki, hogy mire? Tápból ugyan azt kapja amit kapott, mielőtt hozzám került így arra nem gyanakszom.
Köszönök minden tanácsot
2022. dec. 15. 22:03
1/4 anonim válasza:
Mennyire sűrűn? Az én kutyám nagyon sokat tisztálkodott, vakarózott, volt hogy éjjel is a "csámcsogásra" keltem 😂
2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi számít sűrűnek, de amikor otthon vagyunk nyugiban akkor majdnem folyamatosan "macerálja" magát valahol. Ha sétálunk vagy elmegyünk valahova akkor nem.
2022. dec. 16. 10:17
3/4 anonim válasza:
Ha mindenhol vakarja/nyalogatja magát akkor érdemes megnézni nincs e valami élősködő a bőrén. Pl bolha
4/4 anonim válasza:
Sajnos egy idő után eltelíthetőtheted a szervezete.
De a mancs nyalogatás kaja allergia.
milyen tápot eszik?
Illetve bolha,kullancs ellen védve van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!