Kutyamosó? Hallotattok már ilyenről?
Sziasztok!
A kutyakozmetikus nagyon drága a mostani helyzetben sajnos már ez luxus lett. Otthon a kád kizárt. Imádom őt de nem gondolom higénikusnak. Lakásban élünk, nincs kert. Így jutottam el a kutyamosóig, viszont én még soha nem voltam. Aki próbálta már mik a tapasztalatok. Mennyire használható, hol van ilyen és mennyibe kerül.
"nem gondolom higénikusnak"
"Lakásban élünk, nincs kert."
Mi van? Ez csak nekem fura??
Hol laksz?
Bár beírod a googleba, hogy " kutyamosó, és válogathatsz.
Az otthoni kád is jó, a higiénia miatt utána kimosod a kádat és kész...
De ha beírod googlebe, hogy kutyamosó akkor kiadja a helyeket, és a honlapjukon általában fent vannak az árak is.
Én nem szoktam ülőfürdőt venni, zuhanyzok. Soha nem volt semmi bajom a kutya után.
Szokta.lm egy kis hypot locsolni a kádba és kimosom.
Szerintem nem sokkal drágább a kozmetikus a kutyamosóhoz képest. Kicsit drágább a kozmetikus, de ő helyetted csinálja, szuper megcsinálja, illatozik a kutya, kiszedi belőle a fölös szőrt. Míg egy kutyamosóban mindent te csinálsz kvázi ugyanazért a pénzért.
Itt vannak árak példának:
Egy kistestű kutya 3-6 perces mosása 900-1900 forint. Közepes 1900-2900 6-10 percért. Hát hol mosod le ne sietve normálisan ennyi idő alatt? Max kistestű kutyánál megoldható ennyi idő alatt lefürdetni, de azt meg otthon is lehet.
Kadban furdetem a kutyat, utana domestos es csokolom.
A fertotlenites a titok...:D
Mar 13 eves es soha semmit nem kaptam el tole.
De tudom; nem ez volt a kerdes, csak ha a sporolas a cel, akkor ez a legkezenfekvobb.
Vannak, de városonként eltérő, hogy üzemel-e és hány üzemel.
Rövidszőrű (nagytestű) kutyáim vannak, 8-10-12 ezer forintot pedig nem szívesen hagyok a kozmetikusnál, így járunk ilyen kutyamosóba. Kb 2000-2500 ft-ból meg van a fürdetésük, szárításuk. Azért elég nagy különbség a kozmetikushoz képest.
Én teljesen jónak tartom. Van egy vízhatlan kötény, van kutyasampon kirakva, a kád kialakítása pedig teljesen profi. Nem úszik utána minden a vízben, mint otthon, ha a zuhanyzóban mosom le őket. Volt kozmetikus igényes kutyám, tudom milyen az ottani szolgáltatás és egy csöppet sem hiányzik (pedig kifejezetten szeretem a kutyakozmetikusunkat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!