Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért szereti jobban a kutyám...

Miért szereti jobban a kutyám a hugomat mint engem?

Figyelt kérdés
Valahányszor haza jön hétvégente húgom akkor én le vagyok tojva. Minden hova követi. Nem zavar amúgy mert mindig a sarkamban van de hétvégente szinte nem is létezek neki de senki más a családból
2023. márc. 4. 08:38
 1/7 anonim válasza:
100%
A kutyák is érző lények és ugyanúgy különbözik a személyiségük mint az embereknek. Valamiért tesódhoz jobban ragaszkodik. Úgy tekint rá mint a gazdájára.
2023. márc. 4. 08:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is így van, csak itt én vagyok a gazdinak tekintett ember. Hét közben rajong a kutya a család többi tagjáért, de ha két hét után hazamegyek, csak velem hajlandó lenni és aludni.

Amiatt alakulhatott ki a kötődés, hogy annak idején, kiskorában én hoztam el a kutyát a tenyésztőtől, és órákig a mellkasomon utazott az autóban.

2023. márc. 4. 09:32
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Nem szereti őt jobban. Vele ritkábban találkozik, és kihasználja az alkalmat.
2023. márc. 4. 10:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem feltétlenül szereti "jobban", csak őt IS szereti. Nekem a kutyám például nagyon ragaszkodik az egyik barátnőmhöz, aki néha átjön hozzánk aludni. Mindig elkényezteti, alhat mellette (kinyitott kanapéra felmehet a kutya és a barátnőt se zavarja, de a mi ágyunkra nem jöhet fel, az egyetlen no go-zóna neki :D ) es ha itt van, akkor minket kb le se sz@r. De tudom hogy nem szereti "jobban", hogyha elmegyek akár csak a boltba és addig a barátnő van vele, vagy volt hogy egy éjszakát ő vigyázott rá, amikor elmentem sírt utánam picit, amikor visszajottem meg velem csinálta azt, amit a barátnőmmel szokott, hogy le nem akadt rólam egy ideig, úgy örült. Valószínű hiányzik neki a húgod és amikor hazamegy, örül neki.
2023. márc. 4. 11:12
 5/7 A kérdező kommentje:

Aha lehet hogy ez lehet az oka mert én se engedem meg neki hogy felmásszon az ágyba az ágy előtt van egy párnája amin általában ő alszik.

De húgom az mindig megengedi neki hogy az ágyában legyen

2023. márc. 4. 19:15
 6/7 anonim válasza:
100%
Talán mert hiányolta. Irod is, hogy egyébként utánad koslat.
2023. márc. 5. 05:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Mert őt is szereti, de ritkán látja. Persze, hogy rajta fog csüngni.

Velem a macska csinálja ezt.

Apukám cicája, engem csak hetente-kéthetente lát.

Eszméletlenül bújós, egész nap valakinek az ölében akar lenni, állandóan simogatni kell. Amikor ott vagyok, hozzám jön oda, szinte csak rám mászik. Mikor otthon is alszok és bent vagyok a régi szobámban, folyton bekéretszkedik és az én ágyamon fekszik/alszik, este is végig velem van... egyébként sose megy be abba a szobába, mert folyamat Apám után csahol.

Ezt még véletlenül se vedd magadra, ne legyél féltékeny. Hébe-hóba 1-2 napot kibírsz, hogy a kutyus nem rajtad lóg. Ez még nem azt jelenti, hogy téged kevésbé szeret.

2023. márc. 5. 09:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!