Hozzáértők, vennétek ebből az alomból kiskutyát?
Szívmegallas bármilyen tenyésztőnel előfordulhat bármilyen kutyánál.
Kutyás körben mozgok. Egy olyan 3 éves kutyának állt meg a szíve akinek a felmenői között nem volt ilyen és mindegyik 12+ életkort megélte.
Szóval ez sajnos annyira kiszámíthatatlan.
Azért sajnos tenyésztők sem tudnak szűrni mindenre.
Szívmegallasra és fejlődési rendellenességre nincs szűrés.
Kérdezz utána,hogy előfordult e már a tenyésztése soran ilyen. Nyilván ha azt mondja több eset volt akkor felejtős.
Vannak tenyésztő barátaim.
Az egyiknek dp mentesek a kutyái,felmenok is mentesek mindenki. Mégis évek alatt mentes kutyáknak is született diszplazias kolyke.
Van amikor a genetika ellen nem lehet mit tenni.
#13.
"Nevetséges amit művelsz!"
A kiskutyát ajándékul venném életem egyik legfontosabb emberének, tehát a "legjobbat, legszebbet" szeretném adni.
Akit kiválasztottam, elpusztult. Nem hisztériázok, csak "jót" szeretnék venni, ez nagy baj?
Azért fordultam hozzátok, mert jómagam is GYIK felhasználó vagyok, elég hosszú ideje. Ebben a kategóriában nem vagyok, nem voltam aktív, mint írtam laikus vagyok. Az általam látogatott kategóriákban pedig úgy tapasztaltam, hogy a válaszadók többsége segítőszándékú, és legnagyobb része hozzáértő.
Mindenki válaszát nagyon köszönöm, a többség meggyőzött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!