CBD olaj stresszes kutyának?
Figyelt kérdés
Próbálta már valaki, bevált?
Kutyám iszonyú stresszes tud lenni, rengeteg trénerrel dolgoztunk már együtt de egy ponton nem jutunk túl.
2023. febr. 24. 14:46
2/17 anonim válasza:
Inkább egy viselkedés-szakértő állatorvost keresnék fel, mert lehet olyan problémával állatok szemben, amely nem tréner-szintű megoldást igényel. Ha úgy tűnik, hogy a terápia nem elég, akkor szintén az állatorvos tud majd megfelelő gyógyszeres kezelést ajánlani. A CBD szuper, de nem csodaszer, nem minden bajra jó. Előbb kikérném egy hozzáértő szakember véleményét, nem találomra etetnék meg a kutyámmal különböző szereket.
3/17 anonim válasza:
Nem tapasztaltam stresszoldó hatását. Én a macskámnak adom, szorulásra,fogíny problémákra bejött.
4/17 A kérdező kommentje:
Teljesen komoly kérdés, van kifejezetten kutyáknak való, és tréner javasolta.
Sajnos elfelejtettem írni a kérdésnél, de írom most. Tapasztalatok érdekelnek, olyanoktól akik adtak cbd olajat a stresszes kutyájuknak.
2023. febr. 24. 15:23
5/17 anonim válasza:
Én adom a kutyámnak, de nem stresszre.
Viszont jó stresszre is.
6/17 anonim válasza:
És a trénernek még is milyen végzettsége jogosítja fel erre?
7/17 A kérdező kommentje:
Miért olyan nehéz a kérdésre válaszolni itt...?
3,5, nektek köszi a választ :)
2023. febr. 24. 22:47
8/17 anonim válasza:
Stresszlevezeto a kocogas a tefmeszetben. Embernek es kutyanak is. Nem nyugtatozni kell szegenyt.
9/17 A kérdező kommentje:
Köszi :)
Ilyen jellegű cikket találtam számtalant, csak hát eléggé marketing szagú.... Ezért vagyok kíváncsi inkább tapasztalatokra. :) Te csak szilveszterkor adod?
2023. febr. 25. 13:29
10/17 anonim válasza:
Akkor koltsd a penzed csalasra,ha nem vagy hajlando megmozdulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!